Business Lease Netherland a Terberg Leasing – důležitý krok do budoucnosti

Praha 6. února 2019 (PROTEXT)

Rodinné firmy Business Lease a Terberg Leasing spojily své síly na holandském trhu. 3. ledna vznikla nová organizace - Terberg Business Lease Group B.V.

„Přípravy na fúzi byly dlouhé, intenzivní a důkladné. Výsledek nás velmi těší a jsme rádi, že se fúze podařila již začátkem roku,“ říká Paul Zekhuis, CEO skupiny AutoBinck, která je majitelem skupiny Business Lease. „Nová společnost bude mít daleko více příležitostí a díky většímu rozsahu i lepší zviditelnění na trhu.“

Fúzí vzniká silná společnost, která může lépe udržovat krok se společenským vývojem a to nejen díky široké nabídce produktů a služeb na trhu, ale také díky propojení tří značek: Terberg Business Lease, Privatelease.com a Justlease. Díky spojení má nyní skupina Terberg Business Lease vozový park o velikosti 46 500 vozů.

Business Lease se nyní zaměří na trhy v oblasti střední a východní Evropy. Tento krok dovolí Business Lease věnovat oblasti střední a východní Evropy větší pozornost a také v pobočkách v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Rumunsku, více investovat. Investice do IT, produktů a zaměstnanců pomohou zlepšovat kvalitu služeb poskytovaných klientům a jejich řidičům.

Kontakt:

Pro případné bližší informace prosím kontaktujte: Hana Člupná, Business Lease s.r.o, h.clupna@businesslease.cz

Klíčová slova ČR-Holandsko-automoto-obchod-Business Lease

Auto-moto, doprava a stroje