Už máte stavební příručku RÁDCE 2019? Právě vychází

Praha 4. února 2019 (PROTEXT)

Weber v rámci osvěty stavebního řemesla opět vydává na vlastní náklady unikátní publikaci pro stavebníky - RÁDCE 2019. Letos přichází na trh již šestnáctý ročník.

RÁDCE 2019 je stavební veřejností a trhem osvědčená příručka.

Je k dostání ZDARMA v každých dobrých prodejnách stavebnin nebo je možnost si tuto publikaci objednat e-mailem: info@weber-terranova.cz.

V příručce naleznete celou řadu návodových listů vytipovaných nejčastějších závad, kde je nejen problém popsán, ale i systémově vyřešen. Dále jsou v RÁDCI 2019 uvedeny veškeré výrobky, které Weber v aktuální stavební sezóně nabízí, včetně návodů k použití a technických parametrů. Na závěr jsou zařazeny i vzorkovnice barev a struktur.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T.: 272 701 137; F: 272 701 138; E.: monika.ruffrova@weber-terranova.cz

www.weber-terranova.cz

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Klíčová slova ČR-stavebniny-služby-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products CZ

Stavebnictví, bydlení a reality
Služby, cestovní ruch