Nový Zéland na jeden den!

Praha 29. ledna 2019 (PROTEXT)

16. února 2019 proběhne v kině Dlabačov celodenní festival Zažij Nový Zéland, který návštěvníky seznámí s novozélandskou přírodou, maorskou kulturou nebo možnostmi cestování.

Co vás čeká?

Těšit se můžete na přednášky věnující se možnostem vycestování, turistickým tipům i silným příběhům z cest. Čekají vás také detailní informace o programu Working Holiday, který umožňuje pobyt a práci v zemi na celý rok lidem do 35 let. Chybět nebude ani povídání o maorské kultuře včetně přednášky o výrobě domorodých kostěných amuletů nebo odlišnostech novozélandské angličtiny.

"Jsme milovníci Nového Zélandu a naším cílem je představit ho návštěvníkům festivalu v jeho plné kráse, proto jsme připravili tuto akci pro širokou veřejnost," říká Tomáš Šapovalov, zakladatel serveru VisitKiwi.cz a autor myšlenky festivalu.

Filmový a doprovodný program

Program doplní promítání a soutěž cestovatelských videí a závěrečný celovečerní film Hon na Pačlověky od legendárního novozélandského režiséra Taika Waititi.

Na akci si také budete moct prohlédnout výstavu obrazů, vychutnat pivo Kocour HAKA vyráběné z novozélandského chmele nebo se na workshopu balení zavazadla naučit, jak ušetřit místo v kufru.

Inspirace, vzdělání i zábava - to je první ročník jedinečného cestovatelského festivalu.

Tak neváhejte a Zažijte Nový Zéland, vstupenky zakoupíte na www.dlabacov.cz, nebo na pokladně kina.

Další informace naleznete na www.visitkiwi.cz/festival

Kontakty:

Visitkiwi.cz

Giorico s.r.o.

Senovážné náměstí 978/23

Ing. Tomáš Šapovalov

info@visitkiwi.com

+420 602 532 004

Klíčová slova ČR-Nový Zéland-film-turistika-práce-internet-firmy-Giorico-Visitkiwi.cz

Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace