Výuka jazyků se zjednoduší!

Praha 28. ledna 2019 (PROTEXT)

Česká vzdělávací aplikace Mooveez uvádí na trh první filmy v němčině, francouzštině a španělštině

Česká vzdělávací aplikace Mooveez, která se doposud věnovala výuce angličtiny pomocí filmů, uvádí na trh první filmy v němčině, francouzštině a španělštině, které jsou zpracovány unikátní metodou, oceněnou celosvětovou organizací British Council jako digitální inovace roku.

"Na rozdíl od materiálů pro výuku angličtiny, kterých je na trhu nepřeberné množství, je kvalitních studijních materiálů pro výuku ostatních jazyků poměrně málo. A to chceme postupně měnit," říká iniciátor projektu a zakladatel společnosti Miroslav Pešta.

Metoda Mooveez, která využívá známé filmy jako základ výuky, spočívá v tom, že uživateli přibližuje reálný jazyk nenásilnou formou kombinace zábavy, učení a hry.

"Naší vizí je svět, ve kterém si lidé rozumí a proto přirozeně nechceme zůstat jen u angličtiny. S naší aplikací se již nyní učí více než 150.000 uživatelů ve více než 40 zemích světa a ti se často učí i jiné jazyky. V příštích týdnech se chystáme i na ruštinu," dodává Pešta.

Již v minulosti se společnosti podařilo několik zajímavých kousků - kromě již zmíněné ceny za nejlepší digitální inovaci roku se jí například podařilo podepsat smlouvy s významnými hollywoodskými studii, která věří, že filmy mohou zprostředkovat jazykové vzdělávání. Za zmínku také stojí, že společnost koupila celosvětová práva na seriál Bob a Bobek s anglickým dabingem - po celém světě se tak lidé mohou učit anglicky právě s těmito dvěma českými hrdiny.

"V hledáčku máme celou řadu dalších zajímavých věcí, které budeme našim předplatitelům postupně servírovat," uzavírá Pešta. Jaké to budou, nechce zatím prozradit.

MOOVEEZ Company a.s. je česká společnost, která vyvíjí a provozuje jazykovou aplikaci Mooveez. Aplikace Mooveez je na českém trhu od roku 2014 a v roce 2016 se začala rozšiřovat do dalších zemí. V současné době je k dispozici ve více než 40 zemích světa. Funguje na obou nejrozšířenějších mobilních platformách - Android a iOS. Dosavadní investice do vývoje se pohybují v řádu desítek miliónů korun. V roce 2016 získala prestižní ocenění mezinárodní organizace British Council za celosvětově nejlepší digitální inovaci v oblasti jazykového vzdělávání. Další informace o aplikaci a jejím používání na www.mooveez.cz.

Kontakt:

Mooveez

mobilní aplikace pro tablety a telefony s OS Android:

obilní aplikace pro iPad a iPhone:

Klíčová slova ČR-vzdělání-služby-film-komunikace-jazyky-Mooveez Company-firmy

Služby, cestovní ruch