Společnost Papa John’s jmenuje Marvina Boakyee prvním ředitelem pro lidské zdroje

Louisville (Kentucky) 25. ledna 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Společnost Papa John’s International, Inc., (burzovní index NASDAQ: PZZA) jedna z největších světových firem dodávajících pizzu, dnes oznámila, že jmenovala Marvina Boakyee prvním ředitelem pro lidské zdroje. Bude pracovat jako člen týmu vedení společnosti Papa John’s a jeho nadřízeným bude prezident a generální ředitel firmy Steve Ritchie.

Boakye má více než 20 let zkušeností z oblasti lidských zdrojů, stejně jako zkušenosti se změnami vedení a transformací kultury. Zastával vedoucí personalistické funkce pro organizace ve Spojených státech amerických, Kanadě a Latinské Americe. Boakye vstoupil do společnosti Papa John’s po ukončení pracovního poměru ve funkci vice prezidenta pro lidské zdroje v ropné společnosti Andeavor v texaském San Antoniu, kterou nedávno koupila firma Marathon Petroleum. Před společností Andeavor pracoval jako ředitel pro lidské zdroje v telekomunikační společnosti MTS Allstream, která je nyní součástí skupiny Bell Canada a zastával vedoucí funkce ve firmách Goodyear, Pulte Group a The Home Depot.

„Boakyeho zkušenosti nám pomohou pokračovat v prosazování společnosti Papa John’s směrem k naší transformaci stát se lepším pracovních místem pro našich 120 000 zaměstnanců a členů týmu franšízy,“ řekl prezident a generální ředitel společnosti Papa John’s Steve Ritchie. „Při hledání personálního ředitele bylo naším cílem najít osvědčeného lídra vývoje talentů se zkušenostmi v řízení organizačních změn. Obdivuhodná kariéra Boakyee bude důležitým přínosem pro strategii rozvoje společnosti Papa John’s, zejména při naší snaze zaměřit se na podnikání mimo Severní Ameriku.“

Boakye bude hrát velice důležitou vedoucí roli při zavádění strategie společnosti pro řízení talentů, která zahrnuje dohled nad lidskými operacemi, kompenzacích a benefitech a vzdělávání a vývoji. Ve funkci nahradí viceprezidenta pro lidské zdroje Boba Smitha, který odešel do penze ze společnosti Papa John’s v srpnu 2018 po patnáctiletém působení ve firmě.

O společnosti Papa John's

Společnost Papa John's International, Inc. (burzovní index NASDAQ: PZZA) se sídlem v Louisville v americkém státě Kentucky, je třetí největší firmou zajišťující dodávky pizzy na světě. V roce 2018 firma získala první místo v hodnocení zákazníků z hlediska kvality produktů a služeb v kategorii národních řetězců dodávajících pizzu na žebříčku spokojenosti American Customer Satisfaction Index (ACSI). V průběhu sedmnácti z devatenácti let zákazníci zařazují společnost Papa John's na první místo mezi národními řetězci dodavatelů pizzy v žebříčku spokojenosti American Customer Satisfaction Index (ACSI).

Další informace o společnosti nebo pro objednání pizzy online navštivte internetové stránky firmy Papa John's na adrese www.papajohns.com.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190123005518/en/

Madeline Chadwicková

Vice prezidentka pro komunikaci

Tel: (O) 502.261.4189

Email: Madeline_Chadwick@papajohns.com

Zdroj: Papa John’s International, Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-trh-služby-gastro-Papa John’s International

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch