Společnost TI Automotive jmenovala Stefana Rau výkonným viceprezidentem divize kapalinových systémů

Auburn Hills (Michigan) 24. ledna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

TI Automotive logo

Společnost TI Automotive, přední světový dodavatel technologie automobilových kapalinových systémů, dnes oznámila, že Stefan Rau byl jmenován výkonným viceprezidentem divize kapalinových systémů (Fluid Carrying Systems). V této funkci bude vést divizi kapalinových systémů společnosti TI Automotive, která navrhuje, vyvíjí a vyrábí tepelné produkty, hnací ústrojí a brzdové a palivové instalace.

„Jsme potěšeni, že jsme povýšili Stefana Rau do této vedoucí pozice, kde jeho rozsáhlé technické a manažerské schopnosti povedou k úspěchu divize kapalinových systémů," řekl prezident a generální ředitel společnosti, Bill Kozyra. „Díky jeho zkušenostem v oblasti automobilového průmyslu budeme pokračovat ve svém úspěchu při splňování a překonávání potřeb našich zákazníků."

Pan Rau se připojil ke společnosti TI Automotive v roce 2002 jako vedoucí závodu v lokalitách Neunkirchen a Heidelberg v Německu. Ve své kariéře rychle postupoval s různými úkoly v oblasti výrobního provozu a inženýrství až do své poslední funkce výkonného ředitele společnosti Fluid Carrying Systems Europe. Před nástupem do společnosti TI Automotive zastával technické pozice ve společnostech Faurecia a Michels GmbH. Stefan je držitelem titulu inženýra z Univerzity v Saarbrückenu v Německu.

Stefan přebírá pozici po Stevu Taylorovi, který zastával funkci výkonného viceprezidenta od roku 2014, a rozhodl se odstoupit z pozice v přípravě na jeho odchod do důchodu koncem tohoto roku.

O společnosti TI Automotive

Společnost TI Automotive je předním světovým výrobcem systémů pro skladování a přepravu kapalin, především pro lehký automobilový trh. Společnost TI Automotive s téměř 100 lety zkušeností v oblasti automobilovými kapalinových systémů má výrobní závody v 118 lokalitách ve 28 zemích, které obsluhují všechny významné globální výrobce OEM.

Více informací naleznete na webových stránkách www.tiautomotive.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/811902/TI_Automotive_Logo.jpg

KONTAKT: Domenic Milicia, ředitel pro lidské zdroje a komunikaci, dmilicia@us.tiauto.com, +1-248-296-8400

Klíčová slova USA-automoto-TI Automotive

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)