Společnosti IMMOFINANZ a O2 prodloužily smlouvu

Praha 23. ledna 2019 (PROTEXT)

Společnost IMMOFINANZ prodloužila významnou smlouvu týkající se pronájmu více než 29.000 m2 v Praze.

Na konci roku 2018 prodloužila společnost IMMOFINANZ smlouvu se společností O2, hlavním nájemcem v pražském BB Centru Gamma. Kontrakt na 29.000 m2 kanceláří a více než 500 parkovacích míst se stal jednou z největších leasingových transakcí na českém trhu v roce 2018.

Budova Gamma, kterou společnost IMMOFINANZ vlastní a jež ve známé administrativní čtvrti v Praze 4 stojí už od roku 2007, prošla v roce 2016 zásadní modernizací interiéru. V jejím rámci zde vzniklo coworkingové centrum nazvané O2 HUB, určené nejen pro zaměstnance O2, ale i jejich obchodní partnery.

"Investice do kvality našeho portfolia s cílem udržet vysoký standard pronajímaných prostor a neustálé rozšiřování služeb poskytovaných klientům jsou pro nás klíčové prvky. Proto nás velmi těší, že společnost O2 oceňuje naši strategii a individuální přístup ke klientovi. Výsledkem je dlouhodobé prodloužení našeho partnerství," říká Tomáš Stařík, Country Manager Operations společnosti IMMOFINANZ pro Českou republiku.

V případě zájmu o více informací prosím kontaktujte:

Bettina Schragl

Ředitelka Oddělení firemní komunikace a vztahů s investory

Tel.: +43 (0)1 88 090 2290

Mobil: +43 (0)699 1685 7290

communications@immofinanz.com

investor@immofinanz.com

Pro komunikaci v České republice:

Martina Jašková, ředitel PR a mediálních vztahů Graffitti Networks Grafix

Tel.: +420777578732, martina@gng.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-reality-firmy-Immofinanz Group-Graffitti Networks Grafix

Stavebnictví, bydlení a reality