ANUBIS.cz - obchodní portál s nejrozsáhlejší oborovou databází firem na Internetu!

PRAHA 13. června (PROTEXT)

Portál ANUBIS.cz www.anubis.cz od dnešního dne nabízí všem návštěvníkům nejrozsáhlejší volně dostupnou oborovou databázi firem na českém Internetu. V současné době tuto databázi, sestavenou ve spolupráci s firmou Albertina data, s.r.o., tvoří více než dva milióny českých firem.

ANUBIS tak učinil další významný krok ke svému cíli "stát se nejvýznamnějším obchodním portálem nejen v České republice".

Databáze se skládá ze dvou skupin firem. První tvoří firmy, které jsou již aktivní, plně využívají všech služeb portálu (obchodují na B2B tržišti, otevřeli si B2C obchody nebo B2B velkoobchody, využívají informačních služeb apod.) Druhou skupinu tvoří firmy, které čekají na své zaktivnění, jež mohou v souladu s bezpečnou certifikační politikou portálu provést pouze statutární zástupci nebo jimi zplnomocněné osoby.

Portál ANUBIS všem firmám aktuálně do 30.6.2001 nabízí možnost bezplatného otevření vlastního B2C maloobchodu i B2B velkoobchodu, včetně zaslání off-line SW aplikace na CD pro jejich správu.

K dalším novinkám patří služba web hosting, která je určena pro všechny uživatele a v základním rozsahu je poskytována opět zdarma. Bližší informace nejen k této tiskové zprávě Vám poskytne: Libor Kochrda, jednatel společnosti ANUBIS.EU, s.r.o. e-mail: kochrda@anubis.cz Zdeňka Doležalová, správce portálu e-mail: spravce@anubis.cz

Klíčová slova PROTEXT-ANUBIS.cz-internet-databáze

IT, telekomunikace