Společnost Hainan Airlines zahájí 25. února nepřetržitý provoz na lince Dublin-Šen-čen

Peking (Čína) 22. ledna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Hainan Airlines Logo (PRNewsfoto/Hainan Airlines Co., LTD)

Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. („Hainan Airlines") plánuje zahájit dne 25. února 2019 nepřetržitou obsluhu linky mezi Šen-čenem a Dublinem. Trasa se dvěma zpátečními lety týdně v pondělí a pátek bude obsluhována letouny Boeing 787 Dreamliner s prostorným a pohodlným uspořádáním kabiny. Obchodní třída bude vybavena sedadly polohovatelnými o 180 stupňů, přičemž každé sedadlo na palubě letadla bude vybaveno exkluzivním zábavním systémem na vyžádání a všem cestujícím budou podávána jídla z bohaté nabídky západní i orientální kuchyně. Kromě toho bude na palubě povoleno používání přenosných elektronických zařízení.

Trasa Dublin-Šen-čen je po otevření trasy Peking-Dublin-Edinburgh-Peking druhou přímou linkou aerolinek Hainan Airlines mezi pevninskou Čínou a Irskem, stejně jako třetí mezinárodní linkou letecké společnosti otevřenou ze Šen-čenu v letošním roce. Společnost Hainan Airlines v současné době provozuje více než deset mezinárodních linek odlétajících z města Šen-čen do Brisbane, Bruselu, Madridu, Oaklandu, Osaky, Tel Avivu, Vancouveru, Curychu a dalších destinací.

Letenky pro lety na trase Dublin-Šen-čen se již mohou rezervovat. Cestující mohou najít více informací o rezervacích na oficiálních stránkách letecké společnosti www.hnair.com.

Letový řád Hainan Airlines pro trasu Šen-čen-Dublin (Všechny časy jsou místní):

Let č./Letadlo/ Rozvrh letů/ Město odletu/ Čas odletu/ Čas příletu/ Město příletu

HU755/ B787/ Pondělí-pátek/ Šen-čen/ 1:30/ 7:00/ Dublin

HU756 B787/ Pondělí-pátek/ Dublin/ 9:00/ 5:30 +1/ Šen-čen

Poznámka: Konkrétní letový harmonogram lze potvrdit na oficiálních stránkách společnosti Hainan Airlines.

Více informací naleznete na:

Oficiálních webových stránkách: www.hnair.com nebo www.hainanairlines.com

Weibo: https://www.weibo.com/hnair

WeChat: HNairlines

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/721051/Hainan_Airlines_logo.jpg

KONTAKT: Pro dotazy z médií kontaktujte oddělení produktů společnosti Hainan Airlines: Tel.: +86-898-6996-5184, e-mail: hnapr@hnair.com

Klíčová slova Čína-doprava-letectví-Hainan Airlines Co., LTD

Asie, Austrálie (as)