Mission Critical Linux - Robert Tumanic byl jmenován generálním ředitelem * Moiz Kohari, zakladatel společnosti, se stává místopředsedou

LOWELL (USA) 13. června (PROTEXT/Businesswire)

Správní rada společnosti Mission Critical Linux Inc. s potěšením oznamuje, že současný ředitel Robert Tumanic, byl jmenován generálním ředitelem v rámci změn, které odrážejí nadále důraz na rozvoj společnosti, jako organizace nabízející globální služby a řešení. Moiz Kohari, který společnost založil v roce 1999, zaujal pozici místopředsedy a bude pokračovat v práci s výkonným týmem v oblasti strategických iniciativ.

Robert Tumanic nastoupil do společnosti, aby vedl iniciativy společnosti při podrobném zpracování obchodních strategií a posilování spolupráce s velkými poskytovateli služeb a systémovými integrátory. Před tím než začal pracovat pro Mission Critical Linux, pracoval Robert jako viceprezident a řídící představitel v Unisys Corporation, kde byl velmi chválen za dosažení dvojciferného růstu v jejich skupině informačních služeb. Před firmou Unisys působil Robert u Deloitte & Touche jako hlavní partner a byl zodpovědný za významné klienty a pomáhal vyvíjet systémovou integraci.

"Bobův mimořádný výkon a prokazatelné výsledky v oblasti služeb mi poskytují dokonalou důvěru v jeho schopnost vést naši společnosti v následující fázi jejího růstu," jak řekl Moiz Kohari, místopředseda Mission Critical Linux Inc. "Jsem mimořádně nedočkavý, že se budu plně věnovat strategickým příležitostem, které leží před naší společností, a že budu pokračovat ve spolupráci s Bobem a správní radou."

"Jsem nesmírně nedočkavý, až budu moci pokračovat v práci v tempu, které nasadil Moiz," řekl Robert Tumanic, generální ředitel Mission Critical Linux Inc. "Bude mi potěšením vést talentovaný kolektiv profesionálů firmy Mission Critical Linux dodávající Linuxová řešení a služby na světové úrovni."

O společnosti Mission Critical Linux Inc.

Firma Mission Critical Linux Inc. nabízí profesionální podnikové linuxové služby umožňující plánování a nasazení výkonných a vysoce dostupných linuxových systémů; vývoj zákaznických řešení podle specifických potřeb a nepřetržitou (24/7) podporu pro zajištění maximální systémové dostupnosti a výkonu. Kombinací těchto služeb s průkopnickými linuxovými technologiemi, jako jsou Convolo Cluster Software a Secure Service Technology, poskytuje společnost komerčním linuxovým uživatelům nástroje potřebné pro maximální výkon jejich IT infrastruktury. Centrála společnosti je v Lowell ve státě Massachusetts a kanceláře v Santa Clara v Kalifornii, Washingtonu D.C. a v Evropě. Společnost Mission Critical Linux Inc. můžete najít na adrese http://www.missioncriticallinux.com nebo na bezplatném čísle +1 877.625.4689 nebo na čísle +1 978.606.0200. Kontakt: Mission Critical Linux, Inc. Bonnie Lupis, 978-606-0259 lupis@missioncriticallinux.com nebo Mission Critical Linux, Inc. Brigitte Casemyr, 978-606-0239 casemyr@missioncriticallinux.com

Klíčová slova PROTEXT-Mission Critical Linux-software-personální

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace