Hotel Mondrian London se bude nazývat Sea Containers London

Londýn (Británie) 15. ledna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Sea Containers London on the River Thames in the South Bank Neighbourhood

- Ikonický hotel na Jižním nábřeží bude provozován nezávisle -

Od 15. ledna 2019 se Mondrian London, oceněný designový hotel na Jižním nábřeží v Londýně, bude oficiálně nazývat Sea Containers London. S ohledem na historii této ikonické budovy, v níž sídlí hotel, bude nový název také označovat nezávislý status hotelu, protože nyní bude provozován skupinou Lore jako součást jejich sítě nezávislých hotelů.

Lore Group - mezinárodní pohostinská společnost působící v Evropě a ve Spojených státech - převezme správu nemovitosti od společnosti hotelového managementu sbe. Bezproblémový přechod umožní hotelu Sea Containers London obvyklý provoz řízený místním týmem.

Hotel Sea Containers London bude i nadále provozovat nábřežní restauraci Sea Containers Restaurant a také oceněný bar Dandelyan, který má být na konci března roku 2019 znovu otevřen s novou koncepcí Ryana Chetiyawardana (známého jako pan Lyan). Hotel Sea Containers London nabízí také střešní bar, 12th Knot (formálně Rumpus Room), s venkovní terasou, která poskytuje jedinečný výhled na řeku Temži. Známé hotelové lázně, agua a kino Curzon budou i nadále v hotelu provozovány jako obvykle.

Zatímco originální design hotelu Toma Dixona zůstane z velké části po přechodu nezměněn, hotel projde celou řadu interiérových modernizací, které budou vycházet ze stávajícího návrhu. Kromě toho budou zaměstnanci nosit nové uniformy, které budou připomínat zlatý věk transatlantického cestování a vyjadřovat současným uliční styl Jižního nábřeží.

V rámci nového statusu hotelu bude Sea Containers London debutovat s novou grafickou identitou a brandingem, který bude odrážet další kapitolu v historii hotelu. Do značky Sea Containers London byl začleněn hravý smysl pro humor s materiály představujícími klasické obrazy s ilustracemi pop art, které odrážejí námořní historii budovy a transatlantický design interiérů.

Billy Skelli-Cohen, generální ředitel společnosti Lore Group, uvedl: „Jsme velmi nadšeni touto novou dobou a dalším kapitolou v historii tohoto hotelu. Náš neuvěřitelný hotelový tým bude i nadále v Sea Containers London nabízet svým hostům bezkonkurenční zážitek. Máme připraveno mnoho iniciativ a těšíme se na vítání všech našich hostů v roce 2019 a dále."

Další informace o hotelu Sea Containers London naleznete na webových stránkách www.seacontainerslondon.com.

Instagram: @SeaContainersLdn

Twitter: SeaContainers_

Facebook: /SeaContainersLondon

O hotelu Sea Containers London

Hotel, který se nachází v ikonické budově Sea Containers - původně navržené americkým architektem Warrenem Platnerem - na londýnském Jižním nábřeží, se může pochlubit 359 pokoji a apartmá, restaurací Sea Containers, kde se podávají pokrmy z moderních ingrediencí, oceněným experimentálním koktejlovým barem, vedeným uznávaným barmanem Ryanem Chetiyawardana (známým jako pan Lyan) a střešním salonkem 12th Knot s panoramatickým výhledem na řeku Temži. Hotel Sea Containers London, navržený studiem Design Research pod kreativním vedením vizionáře Toma Dixona, je také domovem 56místného kina Curzon inspirovaného námořní tematikou a lázněmi agua.

O společnosti Lore Group

Lore Group je mezinárodní pohostinská společnost působící v Evropě a ve Spojených státech. Kromě portfolia hotelových nemovitostí Lore Group také buduje a spravuje nezávislé hotely v rámci řady hotelů Lore Collection. Lore Collection postavila a provozovala vysoce oceňovaný hotel Pulitzer v Amsterodamu a nedávno také oznámila svůj první hotel v Severní Americe - Riggs Washington, D.C., který má být otevřen koncem roku 2019. Více informací naleznete na webových stránkách loregroup.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/807498/Sea_Containers_London___South_Bank_Neighbourhood.jpg

KONTAKT: Pro tiskové informace a fotografie hotelu Sea Containers London kontaktujte Hue & Cry: seacontainers@huecryagency.com / +44 20 3829 5690

Klíčová slova Británie-hotely-obchod-Sea Containers London

Evropa, EU, NATO (es)