KRÁSNĚ ZDRAVÁ - Kompletní příručka pro vyrovnaný život každé ženy

Praha 14. ledna 2019 (PROTEXT)

Zdraví, krása, mladistvý vzhled a vnitřní štěstí jsou asi přáním každé z nás. Tato čtivě napsaná kniha s předmluvou lékařky přináší ženám a dívkám nenásilné a osvědčené postupy, které autorce, zpěvačce Janě Fabiánové, přes deset let pomáhají udržovat si vyrovnanou náladu, pevné zdraví i štíhlou postavu. Kniha obsahuje detailní návody pro zlepšení zdravotního stavu žen, vyrovnání pH, odstranění závislosti na sladkém, zpevnění pleti i postavy a více než třicet snadných a zdravých veganských receptů od snídaní přes polévky a hlavní jídla až po dezerty. Čtenářky seznamuje také s metodami relaxace, které usnadňují spánek.

V poslední části knihy se autorka soustředí na důležitý detox mezilidských vztahů i vztahu, který máme samy se sebou. Zmiňuje také metody, pomocí nichž se lze vyvarovat toxických vztahů, jak postupovat při hledání trvalého láskyplného vztahu, či jak si správně přát.

Jana Fabiánová (*1979) je herečka, zpěvačka a výtvarnice, jejíž uměleckou kariéru nastartovalo v roce 2003 vítězství v televizní soutěži Rozjezdy pro hvězdy. Tentýž rok se stala Objevem TV Nova na cenách Český slavík a vydala své debutové album Zamilovaná ničitelka, které obsahovalo hity Nostalgie a Přání. Následovaly další tři desky: Život je video, Jazz Memories a Jazzy Christmas. V letech 2005-2012 účinkovala v divadlech SeMaFor, Kalich, Palace, v Národním divadle, Divadle na Vinohradech, Národním divadle moravskoslezském a dalších. Od roku 2012 žila a vystupovala ve Spojených státech.

Kromě hudby a herectví se Jana věnuje módnímu návrhářství a malbě, v současnosti žije střídavě v České republice a USA.

Jana Fabianová: Krásně zdravá, vydalo nakladatelství Esence, 184 stran, doporučená cena 349 Kč

POZVÁNKA NA KŘEST KNIHY

Účast přislíbili tito VIP hosté:

Naďa Urbánková, Marcela Březinová, Lucie Černíková, Martha a Tena Elefteriadu, Lilian Fischerová, Tereza Herz, Kateřina Hrachovcová, Markétka Procházková, Andrea Tögel Kalivodová, Klára Kolomazníková, Veronika Khek Kubařová, Lucie Pernetová, Braňo Polák a Lucie Žáčková.

KDY: úterý, 15. ledna 2019 od 17 hodin

KDE: Palác knih Luxor (Václavské náměstí)

Kontakty:

Mediální servis:

Helena Frantová - PR manažerka

Euromedia Group, a. s.

Nádražní 896/30, Praha 5

e-mail: frantova.helena@euromedia.cz

www.euromedia.cz

Radek Konečný

2media.cz s.r.o

Pařížská 13, Praha 1