Chystá se unikátní podnikatelská konference MILCON 2019 v Praze

Praha 10. ledna 2019 (PROTEXT)

Stanislav Martinec (KOMA Modular) Zbyněk Frolík (LINET Group) Jaroslava Valová (SIKO koupelny)

Motivace Inspirace Leadership CONference neboli MILCON je netradiční pojetí konference pro podnikatele, která se uskuteční 25. dubna v Praze 5 / Paspův sál od 08:00. Vystoupí 3 řečníci a podělí se o své úspěchy i pády, které provázely jejich cestu k milionovým společnostem. Zbyněk Frolík za LINET Group, Stanislav Martinec za KOMA Modular a Jaroslava Valová za SIKO koupelny.

Konference někdy mohou být opravdu vyčerpávající - střídá se jeden řečník za druhým, musíte přebíhat mezi sály a mezitím vystát řadu na kafe. MILCON nabízí originální jednodenní formát se třemi řečníky, jimž bude věnováno dostatečné množství času na to, aby vám stihli představit sebe, svoji firmu a také říct to, jak spojit náročný podnikatelský život s tím osobním.

Hlavními pilíři konference jsou motivace, inspirace a leadership. Přední čeští podnikatelé, kteří vybudovali své podniky od nuly, Vám poví, jak díky své píli a vytrvalosti dokázali vypracovat své firmy na světovou úroveň.

Konference nebude probíhat klasicky s pomocí prezentací, ale jako výstupy složené z moderovaných rozhovorů a dokumentů o různých oblastech života podnikatelů. Rozhovor budete moci svými otázkami ovlivnit i Vy, návštěvníci. "Cílem je, skrze sdílení zkušeností úspěšných podnikatelů a lídrů, podpořit ostatní podnikatele ve vzdělávání, hledání informací, účinné povzbuzení a nasměrování k efektivitě a produktivitě“, říká o konferenci Marek Chvátal - moderátor, který má bohaté zkušenosti v oblasti rozhovorů s podnikateli. Celý průběh doplní vstupy divadelního herce Gustava Řezníčka v roli legendární podnikatelské osobnosti Tomáše Bati.

Jaká budou hlavní témata konference, resp. rozhovorů s hlavními řečníky?

- Moje vize tehdy a dnes

- Rodina není firma

- Umění odejít

- Služba veřejnosti

Naše konference pro vás bude přínosná a inspirativní. Za tím si stojíme. Pokud nebudete s konferencí spokojeni, garantujeme Vám vrácení peněz.

Přijďte načerpat pořádnou dávku podnikatelského know-how od těch nejúspěšnějších!

Kontakt:

Marek Chvátal

produkce

marek.chvatal@milcon.cz

www.milcon.cz

Klíčová slova ČR-hospodářství-podnikatelé-firmy-MILCON-JIP networking-konference

Finance, ekonomika