Thomas Stiegler se stal novým členem představenstva společnosti PORR

Vídeň 19. prosince 2018 (PROTEXT)

Thomas Stiegler se stal novým členem představenstva společnosti PORR

Dozorčí rada společnosti PORR 06.12.2018 jednomyslně a s okamžitou platností zvolila členem představenstva společnosti PORR Thomase Stieglera.

"Společnost PORR se i nadále zaměřuje na budování mezinárodního obchodu, postupné prohlubování výroby a tvorby hodnot na domácích trzích a rovněž na efektivní synergie ve východní Evropě. Velmi mne těší, že se budu moci spolu se svými kolegyněmi a kolegy i v následujících letech aktivně podílet na růstu společnosti PORR a dále rozvíjet a zdokonalovat efektivitu provozu“, sdělil Stiegler.

Zvolením pana Stieglera bude představenstvo společnosti PORR rozšířeno o dalšího vrcholového manažera se silným podnikatelským charakterem, solidním operativním zázemím a bohatými zkušenostmi v oboru stavebnictví, nemovitostí a projektů PPP. Třiapadesátiletý pan Stiegler ponese v budoucnu odpovědnost za mezinárodní obchodní jednotku (Business Unit 3 - International). Svou kariéru v mezinárodním obchodě zahájil Stiegler ve společnosti Bilfinger Berger AG (dnes Bilfinger SE). Ve své předchozí funkci ve společnosti PORR Bau GmbH zodpovídal pan Stiegler kromě projektů v arabských zemích za aktivity koncernu ve střední Evropě a v severoevropských zemích.

S vašimi dotazy se prosím obracejte na:

Kontakt pro tisk:

Sandra C. Bauer