Zlínskou polikliniku koupila skupina RC Europe

Zlín 10. prosince 2018 (PROTEXT)

Developerská skupina RC Europe se stala novým majitelem budovy polikliniky ve Zlíně.

Objekt postavený v roce 1954, který se nachází na tř. Tomáše Bati, čeká postupná rekonstrukce.

Od dob svého otevření v 50. letech nezměnila budova polikliniky účel svého užívání, od počátku sloužila jako zdravotnické centrum. Na tomto nechtějí nic měnit ani noví majitelé. "Zlínskou polikliniku jsme koupili jako funkční a zaběhnutou a chtěli bychom na současný stav a provoz plynule navázat. Se zařízením podobného typu již máme zkušenosti, mimo jiné vlastníme dentální kliniku v Praze, nejsme tedy v této oblasti úplnými nováčky," říká Martin Grünwald, člen představenstva RC Europe. Portfolio zdravotnických zařízení by skupina navíc dle jeho slov chtěla dále rozšiřovat, a už nyní má v hledáčku další objekt v obdobně velkém městě.

Jasné jsou i představy nových vlastníků týkající se budoucího vývoje. V plánu je tak postupná rekonstrukce exteriérových i interiérových prvků. "V následujících dnech převezmeme objekt a detailně se seznámíme s jeho chodem a strukturou. Rádi bychom postupnými investicemi udělali z polikliniky reprezentativní polyfunkční zdravotnické zařízení, které bude odpovídat současným standardům," dodává Grünwald.

O společnosti RC Europe

RC Europe je developerská skupina působící nejen v České republice, ale také v Rumunsku, Srbsku a Chorvatsku. Společnost je již na trhu od roku 2005. Specializuje se na development, správu a poradenství v oblasti komerčních, administrativních a bytových nemovitostí. Mezi významné partnery skupiny RC Europe patří například Tesco, Penny Market, Lidl, ČEZ, Masarykova Univerzita, Deichmann, Sportisimo apod.

Kontakt:

Annette Hrušková

Marketing department

email: hruskova@rceurope.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zdraví-firmy-RC Europe

Zlínský (zl)