Informace pro spotřebitele: Společnost Gardena preventivně stahuje akumulátorové sekačky PowerMax™ Li-40/37 a Li-40/41

Praha / Ulm (Německo) 4. prosince 2018 (PROTEXT/ots)

V zájmu prevence bezpečnosti spotřebitelů svolává společnost GARDENA Ma-nufacturing GmbH akumulátorové sekačky PowerMax ™ Li-40/37 (obj. č. 5038) a Li-40/41 (obj. č. 5041). Produkty byly prodávány od ledna 2017 do listopadu 2018 v obchodech pro kutily, zahradních centrech a internetových obchodech v několika evropských zemích.

Interní testy odhalily při používání a skladování za určitých podmínek zkrat v elektronice, který by mohl způsobit nebezpečí požáru.

Žádáme spotřebitele, aby produkt přestali využívat, vyjmuli baterii v případě skladování a obrátili se na servis Gardena, aby se s ním dohodli na vrácení se-kačky za účelem provedení kontroly: Husqvarna Česko s.r.o, Telefon 00420 274 008 900 (Po-Pá, 8-17 hodin) nebo e-mailem info@cz.husqvarna.com.

Bezpečnost našich produktů je naší nejvyšší prioritou. Omlouváme se za způ-sobené potíže.

- Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) -

O společnosti GARDENA

Více než 50 let naplňuje společnost GARDENA potřeby všech vášnivých zahradníků. Široký sortiment produktů nabízí inovativní řešení a systémy pro zavlažování, péči o trávník, stromy a keře či obdělávání půdy. Dnes je společnost GARDENA předním evropským dodavatelem vysoce kvalitních zahradnických nástrojů a prodává je ve více než 80 zemích na celém světě. GARDENA je pobočkou společnosti Husqvarna Group. Další informace na webu gardena.com.

Klíčová slova ČR-Německo-elektronika-obchod-trh-GARDENA

IT, telekomunikace