LF Consulting Group se stala implementačním partnerem společnosti Bull s.r.o. na poli softwarového řešení pro e- business Scala Global Series

PRAHA 7. června (PROTEXT)

Společnosti Bull s.r.o. a LF Consulting Group podepsaly regionální smlouvu o společném postupu při nabízení ucelených podnikových řešení vycházejících z produktové řady Scala - řešení pro back office a iScala pro Internet. Tato smlouva se týká regionu střední a východní Evropy, kde obě společnosti budou spolupracovat při obchodních aktivitách a následně při instalaci, implementaci a podpoře provozu komplexního řešení pro středně velké a velké podniky.

Partnerství je založeno na spolupráci v oblastech dodávek infrastruktury informačních technologií, zahrnujících široké spektrum hardware i software, internetovou konektivitu pro elektronický obchod včetně transakčních a bezpečnostních serverů, čipových karet a terminálů, dále v oblastech zajištění všech aspektů instalace a implementace ASW Scala, pokrývající řešení v oblastech financí, logistiky, distribuce a řízení servisních služeb včetně konzultačních služeb a řízení projektu. Kromě standardních implementačních služeb budou nabízeny vývojové služby umožňující řešení speciálních požadavků zákazníků a služby systémové integrace.

"Bull od spolupráce s LF Consulting Group očekává výraznou podporu našich aktivit v oblasti systémové integrace a e-commerce a dále očekává, že zákazníkovi mohou být díky oboustranným zkušenostem poskytnuty kvalitní záruky splnění jeho potřeb", řekla Naďa Mrňousová, obchodní ředitelka Bull s.r.o.

"Kombinace komplexních dodávek infrastruktury a zkušeností s vertikálami středoevropského trhu společnosti Bull a zkušeností LF Consulting Group se systémovou implementací, řízením projektů a regionální metodologií zaručují, že místní implementace, mimo jiné při dodržení požadavků místních zákonů a obchodních zvyklostí, budou vyhovovat i regionálním centrálám a pobočkám nadnárodních společností," řekl James Burton, ředitel LF Consulting Group.

O společnosti Bull

Groupe Bull je mezinárodní skupinou IT společností se sídlem ve Francii a pobočkami ve více než 100 zemích světa. V roce 2000 činily výnosy firmy 3,24 miliard EUR. Strategie společnosti Bull je zaměřena na bezpečné internetové infrastruktury a služby, které mají pomoci klientům transformovat procesy a IT infrastruktury tak, aby mohli plně využívat výhod obchodování po síti.

Bull s.r.o. je českou pobočkou s ročním obratem 302 mil. CZK, která pro své zákazníky v ČR zajišťuje produkty i služby v oblastech systémové integrace, komplexních informačních systémů, čipových karet a terminálů, pokladních systémů a servisních služeb.

http://www.bull.cz, http://www.bull.com

O společnosti LF Consulting Group

LF Consulting Group je nezávislá skupina poradenských firem zaměřených na dodávky finančních a obchodních řešení v geograficky rozsáhlých oblastech, zejména na rozvíjejících se trzích. Systémy Scala implementuje již více než deset let a má zkušenosti a znalosti související s dodávkou ucelených řešení Scala v mnoha regionech.

http://www.lfcgroup.cz, http://www.lfcgroup.com

O Scala Business Solutions

Scala Business Solutions je globální dodavatel špičkového software pro multinárodní společnosti. Společnost Scala Business Solutions podporuje globální obchodování svými řešeními správy elektronického obchodu v kombinaci s tradičním software pro řízení back office a software pro obchodování po Internetu. Scala svým zákazníkům nabízí komplexní řešení a zároveň spolupracuje i s dalšími partnery tak, aby poskytované služby pokrývaly co možná nejvíce oblastí zákaznických požadavků. Pobočky Scala v Evropě, Severní Americe a na Dálném východě nabízejí software ve více než 30 jazykových verzích. Společnost implementuje software pomocí sítě svých přímých poboček nebo partnerů ve stovce zemí. Scala je uvedena v Euronext Amsterdam Stock Exchange (symbol: SCA). Obrat v roce 2000 dosáhl 71,2 mil. USD. http://www.scalaworld.com

Kontakty:

Marie Černá