Los Angeles 29. listopadu 2018 (PROTEXT/BusinessWire)

Studio Jam City rozšiřuje globální operace do kanadského Toronta, kupuje hru Bingo Pop od společnosti Uken Games (grafika: BusinessWire)

Studio Jam City, jednička v oblasti mobilní zábavy, dnes oznámila, že koupila hru Bingo Pop, jednu z nejlepších mobilních bingo her na světě od firmy Uken Games. Tým zkušených tvůrců hry Bingo Pop se připojí ke studiu Jam City a bude pokračovat v řízení herních operací z nového studia Jam City v Torontu. Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20181128005013/en/

„Jsme velmi pyšní na to, že pokračujeme v rychlé globální expanzi studia Jam City prostřednictvím akvizice jednoho z nejoblíbenějších bingo titulů a vysoce talentovaného týmu,“ řekl Chris DeWolfe, spoluzakladatel a generální ředitel studia Jam City. „Tato akvizice umožní studiu Jam City přístup k nejlepším kreativním talentům na jednom z nejrychleji se rozrůstajících a nejživějších technologických trhů na světě. Těšíme se na spolupráci s talentovaným týmem studia Jam City v Torontu, protože chceme posílit pozici hry Bingo Pop a vyvíjíme moderní nové tituly a zážitky z mobilní zábavy.“

Kanada se rychle stává rájem pro špičkové tvůrce her, konstruktéry, designéry a umělce z celého světa, protože nabízí prestižní univerzity, všeobecnou zdravotní péči, dostupné bydlení a různorodé komunity. Kromě toho je v celém Torontu provincii Ontaria více než 35 000 studentů zapojeno do programů souvisejících s digitálními hrami. „Studio Jam City se těší na vstup do velké líhně talentů v celém regionu a rozšíření naší činnosti v pulsujícím městě, které udává trendy,“ řekl DeWolfe.

„Jsme velmi pyšní na to, co tým Bingo Pop dokázal, aby se stal jedničkou v kategorii mobilních bingo her. Jsme si jistí, že studio Jam City bude pro Bingo Pop a talentovaný tým, který se na hře podílí, skvělým domovem v další fázi jejího rozvoje,“ řekl Chris Ye, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Uken Games. „Po dokončení této transakce se chystáme zaměřit na pokračující úspěch našich kultovních her a představení nových herních franšíz hráčům na celém světě. Chceme pokračovat v najímání lidí a investování v Torontu, globálním centru herního světa.“

Akvizice společnosti Bingo Pop společností Jam City následuje po nedávném zveřejnění několikaleté spolupráce se studiem Disney.

O studiu Jam City

Společnost Jam City je světová jednička v oblasti mobilní zábavy, která poskytuje společenské herní zážitky milionům hráčů po celém světě. Jam City založili v roce 2009 bývalí spoluzakladatelé společnosti MySpace Chris DeWolf a bývalý výkonný manažer společnosti 20th Century Fox Josh Yguado. Jam City je významným tvůrcem populárních a špičkových her, mezi jinými titulů Cookie Jam (vítěz Facebookové soutěže „Hra roku“) a Panda Pop. Jam City spolupracuje s Hollywoodem a vyvinula napínavé, výpravné hry pro mobilní zařízení s poutavým příběhem založené na kultovních značkách jako je Harry Potter, Family Guy a Marvel Avengers. Jam City má studia v Los Angeles, v San Francisku, San Diegu, Bogotě a Buenos Aires. Tým společnosti Jam City je známý pro vynikající kreativní výsledky a technologickou modernizaci v klíčových oblastech jako jsou například stavba příběhu, věda o datech a informace o uživatelích.

O hře Bingo Pop

Hra Bingo Pop, která byla spuštěna v roce 2012, je bezesporu nejlepší mobilní bingo hrou na světě. Je to bezplatná, klasická bingo hra spojená s velkými jackpoty, rychlou akcí, power-upy a dalšími rysy, jako jsou například nezapomenutelné postavy a jedinečné společenské aspekty. Bingo Pop je k dispozici na celém světě v obchodech App Store a Google Play.

O společnosti Uken Games

Společnost Uken vytváří hry, které všichni milují. Chcete být milionářem? a Jeopardy! World Tour jsou dvě nejlepší kvízové hry, které lákají každý měsíc miliony hráčů na celém světě. Jsme velmi rádi, že máme designéry, technology a umělce, kteří využívají data. Díky jejich spolupráci spojujeme umění designu se zpětnou vazbou a daty, abychom vytvořili při každé hře tempo a rytmus, které pohlcují naše diváky a zanechávají v nich touhu po dalších hrách. Vaši zábavu bereme vážně. Další informace o společnosti Uken naleznete na našich stránkách https://www.uken.com.

Poznámka pro vydavatele:

Podpůrné materiály pro Bingo Pop, včetně nejnovějšího herního videa, naleznete na adrese: https://app.box.com/v/JamCity-UkenGamesAcquisition.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181128005013/en/

Jam City

Sarah Ross

Tel : 310-924-1404

Email : sarahr@jamcity.com

ONE PR Studio (pro studio Jam City v USA)

Kjell Vistad

Gilberto Williams-Gamboa

Tel : 510-893-3271

Email : jamcity@oneprstudio.com

Uproar PR pro společnost Uken Games

Brianna Hayes

Tel : 321-236-0102 x237

Email : bhayes@uproarpr.com

Zdroj: Jam City

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-hry-zábava-počítače-elektronika-Jam City

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch