Je čas vyzkoušet Kavalan s whisky Distillery Select

Tchaj-pej (Tchaj-wan), 28. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Kavalan\\'s latest release, Distillery Select, sold in the bottle with a silhouette inspired by the shape of Taiwan\\'s tallest skyscraper the Taipei 101

Labužníci alkoholických nápojů si nyní mohou koupit whisky z oceněné tchajwanské palírny Kavalan za doporučenou maloobchodní cenu 59 USD, s 43% obsahem alkoholu v USA a za 49 EUR s obsahem alkoholu 40 % v celé Evropě.

Generální ředitel společnosti Kavalan YT Lee uvedl, že nově představená whisky „Kavalan Distillery Select" o objemu 700 ml je prodávána za dobrou cenu a zrála v jedněch z nejlepších sudů na světě v klimatu oblasti I-lan a vytváří elegantně vyváženou kapku se stopami z měkké karamelky a živého ovoce.

Výraznou ovocnou chuť whisky Kavalan tvoří zelené jablko, mango, ananas a třešeň.

Mistr míchač a globální vyslanec značky Ian Chang řekl, že se lidé mohou spolehnout na konzistenci kvality společnosti Kavalan.

„Palírna Kavalan je známá kvalitou, protože se na ni zaměřujeme. Ale nyní dáváme lidem prostřednictvím whisky Distillery Select kvalitu za velmi dobrou cenu," řekl.

Brand manager japonského distributora Lead off pan Kim řekl: „Whisky Kavalan Distillery Select je výrazem vysoké kvality a její cena je daleko nižší než její hodnota."

Generální ředitel evropského distributora společnosti La Maison du Whisky pan Thierry Benitah uvedl, že Distillery Select „vyjadřuje to nejlepší z Kavalan".

„V zápachu jemná a elegantní s množstvím ovoce," řekl. „Bohatá a komplexní v ústech se sladkou vanilkou a nádechem karamelu. Nejen úžasná whisky k popíjení, ale také jedinečná single malt whisky pro míchání."

Dennis Carr, prezident a generální ředitel amerického distributora společnosti Hotaling & Co., uvedl: „Kavalan Distillery Select splňuje požadavky na whisky Kavalan, aby uspokojila labužníka single malt whisky, který ji chce pít čistou nebo s ledem, a také nadšence míchaných nápojů."

„Za méně než deset let výroby whisky získala tchajwanská palírna celosvětové uznání a nyní se zavedením tohoto nového stylu nabízí 23 druhů whisky," řekl.

O palírně Kavalan Whisky

Palírna Kavalan v okrese I-lan je na Tchaj-wanu průkopníkem umění single malt whisky od roku 2005. Whisky Kavalan zraje v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, jež společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Palírna se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a využívá čtyřicetileté zkušenosti své mateřské společnosti King Car Group v oblasti výroby nápojů. Získala již více než 280 zlatých nebo vyšších ocenění na nejkonkurenčněji obsazených soutěžích v oboru a je dostupná ve více než 70 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com

Kontakt pro média:

Kellie Du

886-3922-9000 #7165

kellie@kingcar.com.tw

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/789279/Kvavalan_Distillery_select.jpg

Klíčová slova Tchaj-wan-nápoje-gastro-trh-trendy-Kavalan

Asie, Austrálie (as)

Potraviny, gastronomie
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl