Havířovská Hlavní třída se proměnila v nákupní centrum pod širým nebem

Havířov 26. listopadu 2018 (PROTEXT)

Hlavní třída v Havířově se v průběhu pátečního večera proměnila v pulzující tepnu a promenádu slev. Téměř čtyřicítka obchodů, butiků, kaváren i restaurací nabídla v rámci akce společnosti RESIDOMO Živá Hlavní možnost výhodných nákupů a spoustu nejrůznějších benefitů.

Není proto divu, že před mnohými obchody se tvořily fronty stejně jako na tzv. kupónové slevové knížky Rodiny RESIDOMO, které šly doslova na dračku. Nejznámější havířovský bulvár nebyl jen stylové nákupní centrum pod širým nebem, přibližně šest tisíc návštěvníků akce se také dobře bavilo hudebními vystoupeními, ukázkami magie, živých soch nebo světelnou a ohňovou show. O výbornou náladu se postarali oblíbení komici ze stand-up show Na Stojáka a vydařený večer uzavřel svým koncertem Martin Chodúr.

Jednou z priorit RESIDOMO je také pomáhat aktivaci nájemců jejích nebytových prostor. Projekt Živá Hlavní to splnil bezezbytku a navíc podpořil i dlouhodobou snahu této společnosti měnit veřejný prostor tak, aby byl atraktivní pro nájemníky jejích bytů i pro občany města.

Kontakt pro média:

Kateřina Piechowicz