Kouzlo českých Vánoc s Manufakturou

Praha 26. listopadu 2018 (PROTEXT)

Česká značka Manufaktura se v letošním předvánočním období opět rozhodla potěšit své příznivce a podpořit tradici české výroby rozšířením sortimentu svého e-shopu o kategorii "České Vánoce". Navázala tak na úspěšný loňský projekt, v rámci kterého možnost představit unikátní sortiment lidových řemesel a dekorací z dílen tradičních tuzemských výrobců prostřednictvím on-line nákupu vyzkoušela poprvé, a zaznamenala skvělé ohlasy.

Manufaktura českou tradici miluje a podporuje ji od samého počátku svého vzniku - originální řemeslné výrobky a hračky s příběhem nabízí ve svých prodejnách v historickém centru Prahy již od roku 1991. Nyní se některými z nich, ideálními pro vánoční čas, mohou potěšit také zákazníci mimopražští. Oproti loňskému roku se sortiment ozdob i dekorací příjemně rozšířil. Nostalgické ozdoby ze slámy, šustí a skla, půvabné keramické dekorace či voňavé s víčky z včelího vosku vnesou do domovů kouzlo starých časů a navodí slavnostní atmosféru. Nově byla zařazena také kategorie Vánoce pro děti.

"Zkuste letošní vánoční dárky pro děti pojmout jinak. Zapomeňte na barevné, svítící a hlasité plastové moderní hračky, které k nám cestují z konce světa, a vraťte se s dětmi zpátky v čase. Budete překvapeni, jak zábavná může být hra s dřevěnou káčou, rozesmějí Vás legrační pohyby dřevěného retro cvičence či žirafy, potrápíte mozkové závity záhadou hlavolamu. Probudíte v sobě vzpomínky na Vaše dětství a podpoříte tradiční české výrobce, se kterými rádi spolupracujeme již více než 20 let," říká Bára Čechová, kreativní ředitelka Manufaktury.

V případě dotazů se neváhejte obrátit na marketingové oddělení společnosti.

Kontakt: marketing@manufaktura.cz

Klíčová slova ČR-trh-internet-Vánoce-Manufaktura-firmy-Český národní podnik