Společnost CANABA otevřela první showroom s bydlením v České republice

Praha 19. listopadu 2018 (PROTEXT)

Možnost objednat si dům podobně jako zájezd cestovní kanceláře či na míru šitý oblek. Firma Canaba, největší dodavatel rodinných domů na klíč, se rozhodla otevřít první showroom s bydlením v České republice. Revoluční koncept prodejny, v němž je možné se seznámit s kompletní nabídkou domů i bytů společnosti, lze navštívit v Centru Černý Most v Praze.

"Prodej domů v obchodních centrech je v Česku novinkou, na západ od našich hranic - například v sousedním Německu - jde však o běžnou věc, nad kterou se nikdo nepozastavuje. Proto jsme se rozhodli představit podobný showroom i u nás. Od doby, co jsme v roce 1991 společnost Canaba založili, si zakládáme na tom, že všechny naše domy je možné si před objednáním prohlédnout, vyzkoušet a až poté se rozhodnout, který z nich bude vyhovovat právě vašim potřebám. Představit naši kompletní nabídku v místech, kde je "nakupování doma", tedy v obchodním centru, nám přišlo jako další logický krok," představuje novinku výkonný ředitel Canaby, Ing. Pavel Herclík.

Díky široké nabídce domů na klíč si v novém showroomu vybere bydlení na míru doslova každý. Canaba má v nabídce jak byty (od menších studií po luxusní mezonety), tak rodinné domy v cenách od 1,9 do 15 mil. korun. Prodej v showroomu funguje tak, že si s obchodním zástupcem nejprve specifikujete vaši představu a vyberete vhodný typ bydlení a poté domluvíte termín návštěvy některého ze vzorových domů či bytů.

Revoluční součástí prodejny je 3D konfigurátor, první v České republice. Pro dokonalou představu vzhledu domů Canaba a možností jejich úprav si vyberete z nabídky typových staveb a upravíte vzhled fasády, oken či střechy, který se vám v reálném čase promítne na model domu. "Konfigurátor pracuje s technologií tzv. projection mappingu, kdy si na dotykovém displeji upravujete parametry domu, přičemž změny se za pomoci sestavy projektorů promítají na modely v měřítku 1:50," vysvětluje Jindřich Trapl ze společnosti XLAB, která stojí za technickou realizací.

Spolu s prodejním centrem představila Canaba i nový lifestylový katalog, který obsahuje to nejlepší z nabídky dvaceti odlišných domů, kam se lze nastěhovat už za tři až pět měsíců po podpisu smlouvy. "Na novém katalogu jsme pracovali přes dva roky a pokusili jsme se do něj promítnout zcela nový pohled na naše domy. Spolu s partnery jsme rozhodli domy zařídit stejně, jako to dělají naši zákazníci. Nový Canaba Lifestyle je tak nejen prezentací našich staveb, ale i pomocníkem plným inspirace, jehož oceníte při zařizování vlastního bydlení."

Kontakt pro média:

Eva Kafková, CANABA a.s.; tel.: +420 602 450 293; e-mail: eva.kafkova@canaba.cz