Fondmarket.cz zahajuje

PRAHA 4. června (PROTEXT)

Dne 4. června 2001 oficiálně spustila firma KZ Finance své internetové stránky věnované problematice kolektivního investování. Na adrese www.fondmarket.cz naleznete široké možnosti zhodnocování volných finančních prostředků, denně aktualizované profily českých i zahraničních podílových fondů, aktuality ze světa kapitálových trhů a další zajímavosti. Stránky jsou uzpůsobeny zkušeným investorům i naprostým laikům na poli investování. Jejich předností je zejména možnost pohodlného nákupu širokého spektra podílových listů na jednom místě, navíc díky bonusovému programu za snížené vstupní poplatky. Provozovatelem těchto stránek je firma KZ Finance spol. s r.o. sídlící ve Zlíně. Vznikla v roce 1997 právě s tímto účelem a dnes spolupracuje s téměř všemi členy Unie investičních společností ČR, jakož i se správci dalších českých i zahraničních fondů, obchodníky s cennými papíry apod. Firma má řádnou registraci u Komise pro cenné papíry pro poskytování investičních služeb dle § 45a zákona o cenných papírech.

Klíčová slova PROTEXT-fondmarket.cz

IT, telekomunikace