Prodejní rekord značky Honor během Dne nezadaných potvrzuje její globální úspěch, navzdory trendu globálního poklesu

Šen-čen (Čína) 14.listopadu 2018 (PROTEXT-PRNewswire)

Honor Sales on Diwali

Mistr prodeje během čínského Dne nezadaných již třetí rok za sebou[1]

Více než 1 milion prodaných kusů během festivalu Diwali v Indii

Bestseller v západní Evropě, jihovýchodní Asii a Rusku

Honor, mladá, inovativní a trendová e-značka smartphonů pro digitální příznivce dnes oznámila, že během Dne nezadaných byla nejúspěšnější v oblasti objemu prodeje a příjmů v kategorii smartphonů v elektronických obchodech Tmall.com a JD.com, dvou největších platformách elektronického obchodování v Číně. Tento úspěch představuje 3. následující rok prvenství značky Honor v prodeji během této sváteční sezóny.[2]

Den nezadaných pomohl rozšířit rostoucí vliv značky Honor v jihovýchodní Asii. V Indonésii se značka Honor stala nejprodávanější v kategoriích mobilů a elektroniky v e-shopu shopee.com, kdy prodala přes 80 000 zařízení během 80 minut.

Nedávno představený smartphone Honor Magic2 byl také dalším úspěšně prodávaným zařízením. Byl to nejprodávanější smartphone z hlediska objemu prodeje a tržeb v cenovém pásmu 4000-5000 RMB (580-720 USD) v elektronických obchodech Tmall.com a JD.com.

Mezitím v Indii bylo v průběhu propagačního období při příležitosti festivalu Diwali prodáno více než jeden milion kusů zařízení Honor, což představuje meziroční nárůst o 300 % oproti roku 2017. Mezi nejoblíbenější výrobky patřil smartphone Honor 9N, který se stal „Hvězdným produktem" každoročního výprodeje Big Billion Days indického elektronického obchodu Flipkart; a nedávno představený Honor 8X, který se na indickém Amazonu stal bestsellerem již prvního dne prodeje.

Stoupající hvězda značka Honor, řada Honor 8X, se od svého uvedení na trh v září prodala v počtu šesti milionů kusů na celém světě. Tyto smartphony se staly bestsellery v těchto zemích nebo regionech: Amazon Německo [3]; online prodej smartphonů ve Francii [4]; GITEX, největší technologická výstava na Blízkém východě, Severní Americe a jižní Asii.

George Zhao, prezident společnosti Honor, uvedl: „Jsem nadšený, že značka Honor dosáhla těchto bezkonkurenčních výsledků dokonce v nastalé těžké situaci pro světový trh smartphonů. Globální dodávky smartphonů zaznamenaly ve 3. čtvrtletí roku 2018 6% meziroční pokles, čínský trh smartphonů rovněž zpomaluje a v první polovině roku 2018 klesl o 11 %. Naše strategie a neustálé úsilí v oblasti výzkumu a vývoje zajistily, že se značce Honor podařilo odvrátit tento globální trend, a to zejména v klíčových oblastech inovací v oblasti inteligentních technologií, jako je AI, GPU Turbo, včetně našich vynikajících výsledků v oblasti designu smartphonů."

S blížícím se Černým pátkem a vánoční sezonou značka Honor nabídne na globálních trzích více propagačních svátečních výprodejů a bude sdílet svůj úspěch se svými příznivci na celém světě.

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

[1] Bestseller dle prodeje a tržeb v kategorii smartphonů.

[2] Bestseller dle prodeje a tržeb v kategorii smartphonů.

[3] V kategorii „nově představených smartphonů".

[4] Podle zprávy GFK, W41 2018.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/783813/HONOR_singles_day.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/783814/HONOR_diwali.jpg