bauMax v Olomouci nyní větší, s širším výběrem nabízí ještě lepší nákupní zážitek

OLOMOUC 4. června (PROTEXT)

V úterý 29. května byla znovu otevřena rozšířená prodejna společnosti bauMax na Holické ulici, která je nyní opět v úplném provozu.

BauMax rozšířil během posledních týdnů a měsíců svou pobočku v Olomouci o 4000 m2, aby mohl lépe plnit požadavky svých zákazníků na výběr produktů, prezentaci systémů a poskytované služby. Prodejna nabízí na nynějších takřka 8000 m2 35.000 druhů zboží pro kutily a zahrádkáře, resp. kompetentní sortiment pro profesionály a kutily v oblastech stavby a renovace, včetně velkého zahradního centra se živými pokojovými i venkovními rostlinami a příslušenstvím pro každou zahradu. V nové prodejně byl kladen důraz na rozšíření především v odděleních stavebnin a dřeva, kde bude zákazníkům obvyklých sedm dní v týdnu, za skvělé ceny, pro kutily i profesionály, poskytován širší výběr a poradenství. Zkvalitnění a rozšíření zaznamenaly i poskytované služby. A tak vedle možnosti vrácení zboží, dopravy, přířezu dřeva, půjčovny nářadí, nyní bauMax nově nabízí rámy na obrazy, kde lze nechat jakýkoliv obraz za výhodnou cenu dle výběru zarámovat.

Investice na tuto přestavbu včetně nového zařízení dosáhly cca 120 miliónů Kč. Přestavbu provedly místní firmy, jejiž výkon byl bezchybný a průběh prací bezproblémový, ačkoliv byla prodejna po dobu přestavby denně otevřena. V týdnu otevření po přestavbě nabídl bauMax svým zákazníkům řadu aktivit, v šesti prvních dnech po otevření dostalo prvních sto zákazníků vždy dárek jako překvapení, o víkendu přibyly atrakce pro děti i dospělé a otevření bylo samozřejmě podpořeno skvělými akčními nabídkami.

BauMax je v České republice největším řetězcem pro stavebníky, kutily a zahrádkáře - vůdce na trhu se současnými 18 prodejnami, 1200 zaměstnanci a obratem, který v roce 2000 činil 4,5 miliardy Kč.

Kontakt:

BAUMAX ČR, a.s.