Společnosti Hainan Airlines a Rolls-Royce podepsaly během prvního Čínského mezinárodního veletrhu dovozu memorandum o porozumění (MOU) v rámci nákupu leteckých motorů

Šanghaj 13. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Během Čínského mezinárodního veletrhu dovozu (CIIE), který byl zahájen 5. listopadu 2018 v Šanghaji, podepsaly společnost Hainan Airlines Holding Co. Ltd. (Hainan Airlines) a společnost Rolls-Royce Ltd., jeden z největších světových výrobců leteckých motorů na světě, memorandum o porozumění (MOU) o koupi motorů. Očekává se, že memorandum o porozumění usnadní produktivní vztahy mezi oběma společnostmi.

„Toto memorandum o porozumění dále posiluje naši úspěšnou spolupráci a prohlubuje naše přátelství se společností Rolls-Royce," řekl mluvčí společnosti Hainan Airlines. „Společnost Hainan Airlines v loňském roce oslavila 10. výročí své spolupráce s firmou Rolls-Royce a těší se na hlubší spolupráci s dodavatelem motorů v oblasti civilního letectví, rozvoje vedoucích pracovníků a školení managementu."

„Jsme velmi potěšeni, že jsme se společností Hainan Airlines během veletrhu CIIE podepsali dohodu o nákupu motorů a službách TotalCare. Toto memorandum o porozumění upevnilo naše dlouhodobé vztahy s čínskou leteckou společností," uvedl Paul Freestone, senior viceprezident pro zákazníky divize civilního letectva společnosti Rolls-Royce. „Společnost Rolls-Royce se do budoucna zavázala uspokojit potřeby čínského trhu civilního letectví a vytvářet pro zákazníky větší hodnotu prostřednictvím poskytování pokročilých produktů a inovativních služeb."

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/721051/Hainan_Airlines_logo.jpg

KONTAKT: Yatong SHI, +86-898-6996-5184, siy.yan@hnair.com