Společnost UAF představila zdokonalené vzduchové filtry pro drsné podmínky

St. Louis 8. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Filtry OSP řady 2 chrání sofistikovanou elektroniku před prachem, deštěm a solnou mlhou

Společnost Universal Air Filter, lídr v oblasti vzduchové filtrace elektroniky a elektromagnetického stínění, představila budoucí vydání svého venkovního filtru (OSP) řady 2. Filtry OSP řady 2 nabízí klasifikaci UL900 při zvýšeném průtoku vzduchu a poskytují ochranu před prachem, větrem s deštěm a solnou mlhou.

„Naši zákazníci vyvíjejí aplikace, které musí být provozovány v náročných podmínkách," řekl Dan Krupp, prezident společnosti UAF. „Filtry OSP řady 2 díky svému výkonu, nízkému poklesu tlaku, souladu se standardy UL a flexibilnímu designu vytváří řadu nových možností konstrukce pro zařízení fungující v drsném prostředí."

Filtr OSP řady 2 je zdokonalený současný filtr OSP společnosti UAF, na který se dnes světoví poskytovatelé telekomunikačních služeb, výrobci elektrických zařízení, výrobci interaktivních značek a desítky vývojářů „Internetu věcí" spoléhají. „Filtry OSP společnosti UAF poskytují vynikající ochranu proti vodě a znečištění ovzduší pro produkty, jako jsou interaktivní kioskové displeje pro komunikaci s obyvateli a návštěvníky ve městech na celém světě," řekl Chris Picha, hlavní strojní inženýr společnosti UAF. „Ze zlepšení ve filtrech OSP řady 2 jsme nadšeni."

Zákaznické filtry OSP udržují prach, vodu, dešťovou vodu a slanou mlhu mimo elektronické skříně využívající přímé systémy chlazení vzduchu. Skříně pro telekomunikační, bezdrátové, digitální a elektrické aplikace mohou nyní využívat externí vzduchové ventilační systémy namísto nákladných, neúčinných výměníků tepla vzduch-vzduch s uzavřenou smyčkou.

Filtry OSP jsou vyráběny v souladu s průmyslovými standardy, včetně klasifikací UL 900, GR 487, NEMA a IP. Kromě již dostupných filtrů OSP má UAF další vodoodpudivá řešení. Univerzální filtr UAF Quadrafoam s hydrofobní sítí zajišťuje vodoodpudivost při jednodušší konstrukci. Pro jiné vnitřní a venkovní prostředí nabízí UAF portfolio filtračních médií v odolné sestavě - kovový nebo nehořlavý, flexibilní polypropylen.

Společnost UAF je připravena poskytnout technickou podporu s výběrem filtrového média, asistenci při návrhu konstrukcí a 3D CAD modelů podle jejich velikosti a specifikace prototypů - vše zdarma!

O společnosti UAF a skupině Filtration Group:

Společnost UAF se sídlem v Saugetu ve státě Illinois je divizí kvality vnitřního ovzduší skupiny Filtration Group - přední světové filtrační společnosti. Filtration Group je globálně uznávanou značkou, která slouží mnoha světově nejznámějším společnostem v celé Severní Americe, Evropě a Asii.

Navštivte společnost UAF na výstavě Electronica 2018 v Mnichově v Německu ve dnech 13. - 16. listopadu, nebo klikněte zde pro více informací nebo naplánování schůzky.

Universal Air Filter

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/780727/Universal_Air_Filter_Series_2_Outside_Plant_Filter.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/780726/Universal_Air_FIlter_Logo.jpg

KONTAKT: Paul Massey, viceprezident pro globální prodej skupiny Filtration Group, divize Universal Air Filter, mobil: 1-602-320-5013, e-mail: pmassey@filtrationgroup.com