PROTEXT VIDEO: Debata realitních odborníků na téma...

ČTK bude ve středu 7. listopadu od 14:00 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živě video z debaty odborníků na téma Aktuální stav realitního zákona, který by reguloval činnost realitních makléřů. V diskusi se vyjádří vedoucí oddělení realitní činnosti Ministerstva pro místní rozvoj Pavel Rakouš, generální sekretář Asociace realitních kanceláří ČR Jan Borůvka, prezident Realitní komory ČR Jiří Lorman, předseda Hospodářské komory hlavního města Prahy, sekce realitní, stavební a územního rozvoje a majitel společnosti NEXT REALITY Robert Hanzl a advokát advokátní kanceláře Šebek & Partners Jiří Trunečka. Moderátorem diskuze bude výkonný ředitel Reality.iDNES.cz Petr Makovský.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-reality-trh-zákon-Praha-7.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Stavebnictví, bydlení a reality