Vánoční úrokové prázdniny 2018 od TOMMY STACHI nadělí svým klientům až 100 % úroků zpět

Praha 6. listopadu 2018 (PROTEXT)

Společnost TOMMY STACHI s. r. o. i letos přináší svým klientům oblíbenou akci VÁNOČNÍ ÚROKOVÉ PRÁZDNINY, při které za předčasné doplacení vrací až 100 % úroků zpět.

V loňském roce zaznamenala obdobná akce u klientů velký úspěch, proto se společnost TOMMY STACHI, s. r. o. rozhodla akci Vánoční úrokové prázdniny znovu zopakovat a potěšit tak své stávající, ale i nové klienty. Díky této akci se lze předvánočnímu shonu a stresu vyhnout a užít si tak Vánoce v klidu a udělat radost svým blízkým i sobě.

Akce trvá od 1. 11. 2018 do 31. 12. 2018 a je určena jak pro nové, tak i pro stávající klienty, kteří chtějí svou půjčku refinancovat nebo si znovu požádat o novou. Tato akce se vztahuje na půjčky od 10.000 do 150.000 Kč se splatností 12 - 60 měsíců a velkou výhodou je, že půjčku lze vyřídit online z pohodlí domova. Půjčka je vyřízena obratem bez dlouhého čekání a papírování a lze ji využít na cokoliv.

Podmínkou získání úroků zpět je řádné předčasné doplacení úvěru, přičemž předchozí splátky byly též uhrazeny včasným a řádným způsobem. Princip je tedy jednoduchý, stačí svou půjčku splatit ve třetí, šesté, deváté nebo dvanácté splátce a získat tak až 100 % úroků. Kompletní podmínky akce naleznete ZDE.

Kontakt: www.tommystachi.cz

Klíčová slova ČR-finance-firmy-Tommy Stachi