Společnost True Religion jmenuje Chelsea A. Graysonovou prozatímní generální ředitelkou

Los Angeles 4. listopadu 2018 (PROTEXT/BusinessWire)

Společnost True Religion dnes oznámila, že správní rada jmenovala jednu z jejích členek Chelsea A. Graysonovou do funkce prozatímní generální ředitelky. Toto prohlášení přichází poté, co se současný generální ředitel společnosti John Ermatinger rozhodl odejít do penze. Graysonová odstoupí z funkce předsedkyně Výboru pro audity, ale zůstane nadále členkou správní rady společnosti True Religion.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20181102005326/en/

„Jako členka správní rady v posledních letech sehrála Chelsea velice důležitou roli při vývoji značky True Religion,“ řekl předseda představenstva společnosti True Religion Gene Davis. „Máme velké štěstí, že někdo s takovými schopnostmi a zkušenostmi jako Chelsea bude stát v čele společnosti a pokračovat v modernizaci našich výrobků a zlepšování služeb pro zákazníky. Rádi bychom také vyslovili uznání a poděkování Johnovi za jeho skvělé vedení a oddanost firmě.“

Graysonová řekla: “Jelikož jsem se narodila v Los Angeles, je pro mě velkou ctí, že jsem byla vybrána, abych stála v čele kultovní značky True Religion, která vznikla právě tady. Těším se na to, že budu pokračovat ve vytyčeném směru, který začal zveřejněním Belly Hadidové jako tváře tisíciletí naší značky a našim partnerstvím se světovým sportovním magnátem Manchester United."

V období, kdy bude Graysonová pracovat jako prozatímní generální ředitelka společnosti True Religion, chce správní rada realizovat proces hledání stálého generálního ředitele.

Než se v loňském roce stala členkou správní rady společnosti True Religion, působila Graysonová jako generální ředitelka a členka správní rady společnosti American Apparel (dříve burzovní index NYSE MKT: APP). Byla rovněž členkou správní rady společností Delta Dental of California (kde pracuje jako členka Výboru pro nominace a firemní řízení), a poradní rady společnosti Marca Global.

O společnosti True Religion

V roce 2002 vstoupila společnost True Religion na denimovou scénu v Los Angeles kdy zazářila s klasickými jeansovými kalhotami s pěti kapsami. Díky zvláštnímu zpracování a provedení stehů se stala značka True Religion okamžitě jedinečnou, pokud jde o styl a je naprosto odlišná od ostatních denimových značek na světě. True Religion se zaměřuje na originalitu v každém z nás. Značku nosí sportovci, hudebníci a umělci, kteří chtějí vyjádřit svůj osobitý styl. Přináší exkluzivní kolekce kultovních stylů. Značka jeansové módy True Religion se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty v oblasti denimu a sportovního oblečení pro muže, ženy a děti.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181102005326/en/

Pro společnost True Religion

Carol Moniz

Email : carol@michelemariepr.com

646.863.3923

Zdroj: True Religion

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-móda-textil-trendy-True Religion

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Zpracovatelský a výrobní průmysl