Obchod Armik.cz nově i na mobilu

Praha 2. listopadu 2018 (PROTEXT)

Skupina obchodů Netnakup.cz se díky Vaší přízni neustále rozšiřuje a obchody zvyšují svoji funkcionalitu. Všechny obchody, mezi nimi nejpopulárnější Armik.cz, si pro Vás připravily žhavé novinky, které by neměly chybět pod vánočním stromečkem. Právě na Armik.cz jsou to aktuálně speciální univerzální povolovací a utahovací klíče nebo „klíč kleště“, které ocení každý muž. Jen v sortimentu samotného obchodu Armik.cz přibylo za posledních 14 dnů více než 850 nových produktů ze kterých si zajisté hravě vyberete. Celkově tak sortiment Armik.cz nabídne více než 14 tisíc produktů a více než 55 tisíc kusů zboží skladem.

Mezi populární obchody jako jsou Darcik.cz, Houpat.cz, Chcinosit.cz, Botymagnum.cz a další přibyly v posledních dnech další specializované obchody zaměřené především na streetové oblečení a to Whoshotya.cz a Eckounltd.cz. Chcete-li obdarovat někoho, kdo miluje hip-hop a jeho kulturu, rozhodně byste měli nabídku těchto nových obchodů, které nemají v České republice konkurenci, prohlédnout. V jejich sortimentu nechybí krásné mikiny, trička, čepice, tílka, šaty, kalhoty nebo boty.

Velmi populární jsou v letošním roce také závěsná křesla do interiéru. Jsou pohodlná, nezaberou mnoho místa a obchod Houpat.cz nabídne mnoho barevných variant i velikostí, které dobře zapadnou do každého pokoje.

Co se týče dárků pod vánočním stromečkem, myslíme vždy především na děti. V letošním roce jsme Vám představili novinku v podobě ekologických „kuličkových“ zbraní pod značkou Paper Shooters. Nejedná se pouze o funkční maketu zbraně, ale také o stavebnici. Zbraň musí děti samy nebo s asistencí rodičů nejdříve sestavit a poté z ní mohou střílet. Na rozdíl od běžné kuličkové zbraně se ale nemusíte obávat plastů v trávníku. Municí je papír, který se ekologicky rozloží během několika dnů až týdnů. Střelivo Vás navíc nemusí přijít na žádné peníze. Je totiž možné využívat běžný papír a vytvářet si kuličky po domácku díky přiloženému tvořítku. Stejně tak je zbraň mnohem bezpečnější, ačkoliv si zachovává působivý dostřel. Pokud Vás takový dárek zaujal, navštivte stránku obchodu Papershooters.cz.

Novinky Vás ale nečekají pouze v oblasti zboží, ale také v oblasti funkcionality e-shopů a pohodlí nákupu. Nakupovat a prohlížet nabídku zboží můžete nyní pohodlně také na mobilních zařízeních díky aplikování technologie responzivního webu. Už žádné posouvání obrazu. Obchod nyní bude vždy přes celou obrazovku telefonu nebo tabletu a bude přizpůsobený velikosti Vaší obrazovky. Budete-li v kamenném obchodě, můžete tak hravě překontrolovat, zda Váš oblíbený obchod ze skupiny Netnakup.cz nenabízí výhodnější alternativu.

Váš komfort rozšířily také nové platební metody. Mimo klasické dobírky a bankovního převodu můžete nyní platit také přímo platební kartami, skrze PayPal, Skrill nebo dokonce kryptoměnou Bitcoin. Zároveň ušetříte na poštovném. V letošním roce Vám vybrané kurýrní společnosti dovezou balíček až na Váš práh za neuvěřitelných 49 Kč.

Děkujeme Vám za Vaši minulou přízeň a věříme, že našich služeb využijete i v letošní předvánoční sezóně a potěšíte tak sebe, své přátele i blízké.

KONTAKT:

Netnakup s.r.o.