Americký advokát Davis zastupující Firtashe popírá jakákoli Firtashova spojení s ruským organizovaným zločinem a další publikované zprávy

Washington 1. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Prohlášení Lannyho J. Davise, advokáta Dmitryho Firtashe, popírající publikované zprávy o organizovaném zločinu a dalších spojeních:

Dmitry Firtash nikdy neměl jakékoliv obchodní vztahy se Semionem Mogilevichem a nikdy nebyl zapojen do žádné organizované trestné činnosti v Rusku ani nikde jinde. Nebyl také žádným způsobem zapojen do finanční podpory prezidenta Trumpa a majitele společnosti Cambridge Analytica. Rovněž není spojen s probíhajícím vyšetřováním voleb v USA. Jakákoli opačná tvrzení jsou nepravdivá - ať už v knize, filmu nebo tiskovém článku.

S dalšími dotazy kontaktujte:

Eleanor McManus

emcmanus@dggpllc.com

202-460-1451 cell

JMÉNEM DMITRYHO FIRTASHE ZVEŘEJNĚNO REGISTROVANÝM ZAHRANIČNÍM AGENTEM, DAVISEM GOLDBERGEM GALPEREM. DALŠÍ INFORMACE LZE ZÍSKAT NA MINISTERSTVU SPRAVEDLNOSTI USA VE WASHINGTONU, D.C.

Klíčová slova USA-diplomacie-právo-kriminalita-média-Lanny J. Davis

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Politika, veřejná správa a soudy
Média, společnost a životní styl