K tématu digitalizace hovořila na konferenci Real Estate Market v Praze DELTA

Praha 30. října 2018 (PROTEXT)

Erik Štefanovič – prezentace softwaru pro řízení projektů Datenpool Foto: DELTA

Erik Štefanovič – téma: Digitalizace ve stavebnictví Foto: DELTA Informační stánek – druhý zleva Domagoj Dolinsek, čtvrtý zleva Erik Štefanovič Vysoká účast na XVII. ročníku konference Real Estate Market

Financování nemovitostí, problematika bytového trhu či perspektivy kancelářských budov a mnohá další témata byla předmětem XVII. ročníku odborné konference Real Estate Market Autumn 2018. V rámci čtyř tematických diskusních panelů vystoupili přední zástupci jak tuzemských, tak i mezinárodních firem působících v ČR v oblasti developmentu, financí a realit.

DELTA v rámci druhého diskusního panelu vystoupila se svým příspěvkem k tématu digitalizace ve stavebnictví. Erik Štefanovič zde krátce představil dva základní produkty, které přinášejí inovaci, digitální komunikaci a efektivnější management dat do plánování a realizace stavebních projektů.

První z představených produktů v rámci tématu digitalizace byl Datenpool. Software pro řízení stavebních projektů, jenž kromě digitálního strukturovaného úložiště dat s rozsáhlými funkcemi vyhledávání garantuje také vyšší efektivitu při řízení a koordinaci projektu, kompletní dokumentaci projektu a v neposlední řadě také vyšší míru jistoty a kontroly nad aktuální výší vyčerpaných finančních prostředků. Štefanovič představil Datenpool jako produkt, který se v praxi na mnoha projektech společnosti DELTA osvědčil jako nástroj, který skutečně promění realitu v práci s daty a informacemi z hledání na nacházení.

PlanRadar - inteligentní management řízení úkolů a odstranění vad

Druhý digitální produkt, jenž Erik Štefanovič spolu s partnerem a jednatelem společnosti PlanRadar Domagojem Dolinskym na konferenci Real Estate Market prezentoval, byl inteligentní software, který nabízí digitální evidenci a odstraňování vad a nedodělků během realizace stavebního projektu popřípadě po jeho dokončení. Krátce nastínil realitu stavebních projektů, které se často potýkají se složitou evidencí, dokumentací, komplikovanou komunikací při sdílení úkolů a zadávání informací pro odstraňování stavebních vad a nedodělků a nabídnul produkt PlanRadar, jenž nabízí rychlé a efektivní řešení.

XVII. ročníku odborné konference Real Estate Market Autumn 2018 se tentokrát v Praze zúčastnilo cirka 120 zástupců významných developerských a stavebně-investičních společností, zástupců realitních společností a majitelů nemovitostí, představitelů měst, obcí a veřejné správy, zástupců finančních, právních a poradenských společností a dalších odborníků aktivně působících na českém a mezinárodním realitním trhu.

Kontakt:

Marcela Kolářová, e-mail: kolarova@delta-cz.com