Společnost XCMG, která se zavázala k podpoře čínské iniciativy Pásu a cesty, je velmi úspěšná na mezinárodních trzích

Su-čou (Čína) 19. října 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Delegace ze Sri Lanky vedená ministrem R.M. Bandarou při návštěvě společnosti XCMG

XCMG, přední světový výrobce stavebních strojů, oslavuje páté výročí čínské iniciativy „Pásu a cesty" (BRI) se značným úspěchem na globálním trhu, zejména na trzích zemí zúčastněných této iniciativy. V posledních týdnech získala společnost XCMG zakázky v hodnotě zhruba 13 milionů USD na trzích Jižní Ameriky, zemí ASEAN a Afriky, včetně:

- Objednávka na 70 rypadel XE 150BR do Brazílie představuje nový rekord pro jednotlivé vývozní objednávky do této země. Zařízení, která byla společně vyvinuta s továrnou XCMG v Brazílii, budou využívána v místních projektech, jako je údržba silnic a konstrukce mostů.

- Stovky rypadel a vyklápěcích vozů byly nasazeny na výstavbu vysokorychlostní železnice na trase Jakarta-Bandung v Indonésii o délce 150 km, která je významným projektem iniciativy BRI a představuje investici ve výši 5,135 miliard USD.

- Export jeřábů XGT8075-40, největších těžkotonážních věžových jeřábů společnosti, do Bolívie v Jižní Americe pomůže při výstavbě vodní elektrárny. Nový jeřáb XGT8075-40 se vyznačuje několika originálními návrhy včetně inteligentního řídicího systému AMCS.

„Jsem poctěn a rád, že společnost XCMG může poskytovat produkty světové úrovně a technickou podporu zemím účastnícím se iniciativy „Pásu a cesty", ale stále máme před sebou dalekou cestu, abychom dosáhli „Everestu" v průmyslu stavebních strojů. Proto musíme realizovat naše nápady a zlepšovat se," poznamenal Wang Min, předseda představenstva společnosti XCMG.

V srpnu bylo na stavbu v Indii převezeno šest třívřetenových obřích vrtáků XCMG a jeden betonový postřikovač. V posledních dvou letech se společnost XCMG zavázala k rozvoji tunelovacích produktů, které dokážou překonat složité geologické prostředí.

A minulý měsíc delegace vedená ministrem Veřejné správy a Práva a pořádku panem Hon. R. M. Ranjith Madduma Bandarou navštívila sídlo společnosti XCMG a pochvalovala vývoj společnosti jako nejvýznamnějšího výrobce stavebních strojů, jakož i její spolehlivé a inovativní produkty.

O společnosti XCMG

XCMG je nadnárodní společnost těžkého strojírenství se 74letou historií. V současné době zaujímá šestou pozici ve světovém průmyslu stavebních strojů. Společnost vyváží do více než 177 zemí a regionů po celém světě.

Více informací naleznete na webových stránkách: www.xcmg.com nebo na stránkách XCMG na sítích Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn a Instagram.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/771291/XCMG_visited_by_Sri_Lanka_delegation.jpg

KONTAKT: Han Zhang, 953973793@qq.com, +86-516-87739408

Klíčová slova Čína-stavby-stroje-XCMG