E. L. James se vrací do světa Padesáti odstínů

Praha 17. října 2018 (PROTEXT)

Nakladatelství Baronet dnes vydává další díl celosvětově úspěšné série "Padesát odstínů" od E. L. James. "Darker - Padesát odstínů temnoty pohledem Christiana Greye" je k dispozici v české a slovenské verzi. V obou případech román provází masivní kampaň.

Příběh Christiana Greye znovu ožívá a odhaluje, co všechno vytvořilo postavu tak komplikovanou a milovanou. Čtenářky čekají nové scény, klíčové momenty a pohledy do Christianovy minulosti.

Darker je bestseller tohoto podzimu. Smyslné série se celosvětově prodalo už přes 150 milionů výtisků, vznikly tři filmy, které lámaly rekordy v návštěvnosti kin. A autorku E. L. James úspěch katapultoval mezi nejuznávanější osobnosti posledních let. Mimo jiné se ocitla v žebříčku "Nejvlivnější lidé světa" časopisu Time a v anketě Barbary Waltersové "Deset nejúžasnějších osobností roku".

Kontakt:

David Kaps, david.kaps@dobrovsky.cz