Po excesu v UFC ukončuje módní značka BANDI sponzorskou podporu zápasů v kleci

Praha 12. října 2018 (PROTEXT)

Česká módní značka Pánské obleky BANDI několik let podporovala soutěže MMA, tzv. zápasy v kleci (oktagonu). A to jak v Česku, tak i na Slovensku. Věřila, že tento bojový sport mimo jiné přitáhne rváče z ulic a naučí je disciplíně, vytrvalosti a vzájemnému respektu. Dramatické události, které se odehrály během sobotního zápasu o titul šampiona v lehké váze UFC, však ukázaly přesný opak těchto hodnot.

Vzájemné urážky a vulgarismy padaly z úst obou soupeřů již dlouho před celosvětově očekávaným kláním, které se uskutečnilo v sobotu 6. října v Las Vegas mezi Connorem McGregorem a Khabibem Nurmagomedovem. Absolutním vyvrcholením incidentů mezi oběma aktéry se stala hromadná bitka, kterou rozpoutal vítězný Rus poté, co vyskočil z klece a surově napadl člena soupeřova týmu.

"Boj v kleci má svá striktní pravidla a musí se nést v duchu fair play. Chování, které jsme viděli v sobotu, však nemá se sportem nic společného. Je evidentní, že boje v kleci neplní svůj účel a že jejich vrcholné představitele nelze vnímat jako vhodné vzory," uvedl majitel módní značky Andrej Bandi Vámoš. "Proto jsem se rozhodl ukončit veškerou podporu zápasů MMA pořádaných jakoukoli organizací, ať již se jedná o VFCL, UFC a další," dodal.

Módní značka Pánské obleky BANDI se bude i nadále, stejně jako dosud, věnovat podpoře fotbalové první ligy, hokejové extraligy, basketbalových turnajů, volejbalové extraligy, golfových turnajů, tanečních sportovních soutěží a dalších sportů.

Kontakt:

Ing. Veronika Dvorská

marketingová manažerka

E-mail: manazermarketing@bandi.cz

Klíčová slova ČR-sporty-móda-reklama-MMA-firmy-BANDI VAMOS

Média, společnost a životní styl