Emas.cz – nový hráč na trhu s elektromateriálem

Praha 11. října 2018 (PROTEXT)

Bohaté, více než 23leté zkušenosti sloučily společnosti EMAS ELEKTROMATERIÁL a.s. a JANČA V.M. s.r.o. pod jednu obchodní značku JANČA & EMAS group s.r.o a došlo k založení nového e-shopu Emas.cz. Společnost je nyní s ročním obratem více než 1,3 miliardy korun jednou z největších sítí prodejen s působností po celé České republice, které se zabývají prodejem elektroinstalačního materiálu.

K úplnému sjednocení a přechodu z e-shopu Jancaeshop.cz na Emas.cz došlo z několika důvodů. Výsledkem je nový brand Emas.cz s názvem společnosti Emas a zelenou barvou společnosti Janča. "Rozhodli jsme se pro jednotnou obchodní značku kvůli přímočařejší komunikaci s klienty, zjednodušení procesů a marketingové podpory. Dalším důvodem byla snaha zajistit stabilní růst a rozvoj na rostoucím a vysoce konkurenčním trhu," říká Richard Soldán, ředitel společnosti JANČA & EMAS group s.r.o. E-shop Jancaeshop.cz tak zaniká.

K 1. 6. 2018 tak došlo ke změně obchodního jména a adresy sídla společnosti. Stávající obchodní vztahy společnosti se však nemění.

Nová aplikace zjednoduší nákupy

Společnost přišla v tomto roce s několika novinkami. Přinesla nový e-shop Emas.cz, na kterém mohou zákazníci pohodlně objednávat veškeré zboží společnosti. 10. 10. 2018 navíc představila inovativní aplikaci Emas.cz, která zákazníkům značně zjednoduší nákup zboží. Aplikace zvládne načítat i EAN kódy, které zákazníci najdou na krabici svého zboží, čímž si usnadní práci s vyhledáváním konkrétní položky, a navíc si mohou vybrané zboží ihned objednat a nechat zaslat či vyzvednout druhý den na jedné ze 14 poboček v České republice.

www.emas.cz

Klíčová slova ČR-internet-trh-firmy-Emas.cz