Organizace National Comprehensive Cancer Network přesouvá svou světovou centrálu do Plymouth Meeting v Pensylvánii

Plymouth Meeting (Pensylvánie) 27. září 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Nová lokalizace nedaleko Philadelphie bude vyhovovat rozšiřujícím se operacím věnovaným zlepšování celosvětové onkologické péče

Organizace National Comprehensive Cancer Network® (NCCN®) se dnes přestěhovala do nové centrály v Plymouth Meeting v Pensylvánii poblíž Philadelphie. Nezisková aliance 27 předních akademických onkologických center v USA se stěhuje z města Fort Washington v Pensylvánii. Nová lokalita umožní větší kapacitu pro setkání, hosty a rostoucí tým pracovníků.

„Tato nová budova je pouze jedním příkladem toho, jak NCCN zvyšuje naši schopnost reagovat na rozmanité potřeby lidí s nádorovým onemocněním a lékařů, kteří jim poskytují péči na celém světě," řekl MUDr. Robert W. Carlson, generální ředitel organizace NCCN. „Naše zvyšující se schopnosti nám umožňují dělat každý den více, abychom zlepšili kvalitu, efektivitu a účinnost léčby rakoviny tak, aby pacienti mohli žít lepší život."

Pokyny NCCN o klinické praxi v onkologii (NCCN Guidelines®) podrobně popisují postupná rozhodnutí a intervence pro 97 procent zhoubných nádorů. Organizace prozatím v roce 2018 přidala pět nových pokynů o klinické praxi v onkologii (NCCN Guidelines®), čtyři nové pokyny pro pacienty (NCCN Guidelines for Patients®), čtyři pokyny pro oblast Karibského moře (NCCN Harmonized Guidelines for the CaribbeanTM) a v současnosti připravuje dalších 17 pokynů pro Subsaharskou Afriku (NCCN Harmonized Guidelines for Sub-Saharan AfricaTM). V současnosti existuje více než 160 mezinárodních Adaptací a překladů pokynů NCCN Guidelines®, které jsou k dispozici v 11 různých jazycích na webových stránkách NCCN.org nebo prostřednictvím aplikace.

„Mezinárodní průzkumy opakovaně ukazují, že onkologové na celém světě se spoléhají na Pokyny NCCN, aby měli aktuální informace o nejlepší onkologické péči založené na důkazech," pokračoval Dr. Carlson. „Tím, že rozšiřujeme náš globální program, jsme schopni lépe vyhovět výzvě co možná nejužitečnějších Pokynů o klinické praxi NCCN v různých situacích a okolnostech."

O organizaci National Comprehensive Cancer Network

National Comprehensive Cancer Network® (NCCN®) je nezisková aliance 27 předních onkologických center, která se věnuje péči o pacienty, výzkumu a vzdělávání, zlepšování kvality, účinnosti a efektivity léčby rakoviny, aby pacienti mohli žít lepší život. Jako porotce vysoce kvalitní onkologické péče organizace NCCN propaguje význam nepřetržitého zlepšování kvality a uznává význam vytváření pokynů pro klinickou praxi vhodných pro využití pacienty, lékaři a dalšími subjekty podílejícími se na rozhodování v oblasti zdravotní péče. Sledujte @NCCNnews na Twitteru a @National.Comprehensive.Cancer.Network na Facebooku.

Kontakt pro média:

Rachel Darwin

267-622-6624

darwin@nccn.org

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/441768/NCCN_Logo.jpg

Klíčová slova USA-zdraví-National Comprehensive Cancer Network

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)