Společnost GCL vyrábí vysoce výkonné moduly, které budou dodávat energii do 13 milionů domácností

Su-čou (Čína) 27. září 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost GCL System Integration Technology Co., LTD. (SZ: 002506) („GCL-SI") zahájila ve třetím čtvrtletí letošního roku sériovou výrobu svých své vysoce výkonných modulů o výkonu překračujícím 370 W. Hromadná výroba nového litého mono modulu společnosti GCL-SI povede k tomu, že svět dosáhne parity sítě.

Litý mono modul společnosti GCL předčí svými výhodami polykrystalické i monokrystalické moduly. Při integraci s dalšími pokročilými technologiemi, jako je technologie s více sběrnicemi (MBB) a bílý polymer EVA, může litý mono modul společnosti GCL dosáhnout ohromujícího výkonu přes 370 W, který je obvykle spojován s monokrystalickými moduly. Kromě vysoké účinnosti má také nižší teplotní koeficient, lepší výkon při výrobě energie a nižší degradaci způsobenou světlem. Nový modul již vstoupil do hromadné výroby a odhaduje se, že v roce 2019 celková kapacita vyrobených modulů dosáhne výkonu 3 GW, který poskytne elektrickou energii téměř 13 milionům domácností.

Článek nového modulu má průměrnou účinnost 21,4 % a je vyroben z vysoce kvalitní křemíkové desky a polysilikonových materiálů vyrobených společností GCL-Poly. Díky využití technologie lití ingotu metodami, jako je optimalizace tepelného pole a přidání zárodečných krystalů, má konečný produkt nízkou míru elektrického odporu, vysokou čistotu, nízký obsah kyslíku, lepší strukturu s výrazně nižšími náklady na výrobu ve srovnání s monokrystalickými destičkami.

„Hlavním cílem a společným zájmem fotovoltaického průmyslu je v poslední době úsilí o nižší náklady a vyšší efektivitu. Naším řešením je inovace v oblasti technologií. Jako poskytovatel komplexních řešení integračních systémů společnost GCL-SI nabízí služby a produkty pro všechny oblasti průmyslového řetězce. Počínaje silikonovými materiály představujeme významný a objektivní přístup," řekl Luo Xin, prezident společnosti GCL-SI.

Společnost GCL má celosvětově k dispozici tým 2500 odborníků na výzkum a vývoj technologických inovací. Provozuje výzkumná a vývojová centra v Japonsku, Izraeli, Číně, Spojených státech a mnoha dalších zemích. K dnešnímu dni získal tento tým 589 národních patentů a 408 autorizačních patentů.

O společnosti GCL-SI

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. (002506 Shenzhen Stock) (GCL-SI) je součástí skupiny GOLDEN CONCORD (GCL). Společnost GCL-SI dodává komplexní integrované energetické systémy a je odhodlána stát se světovou jedničkou v oblasti solární energie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/750033/SPI_cast_mono_module_2.jpg

KONTAKT: Zhang Ning, +86-512-6853-2729, zhangning_nj@gclsi.com