V Německu se uskutečnila slavnostní inaugurace velkokapacitního bateriového úložiště (BESS) společnosti Narada

Chang-čou (Čína) 26. září 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Dne 14. září proběhla v německém Lipsku slavnostní inaugurace 1. fáze projektu PCR (primární kontrolní rezervy) skladování energie s frekvenční regulací společnosti Narada. Této slavnostní akce se zúčastnil Ministr-poradce čínského velvyslanectví v Německu pan Wang Weidong, ředitel pro produkty a udržitelnost společnosti ALABC, Dr. Alistair Davidson a další hosté, partneři projektu, zástupce společnosti Mitnetsz Grid Company v Německu a společnosti Upside a více než 70 zástupců energetických společností a novinářů z 11 zemí.

Pan Wang Weidong poblahopřál společnosti Narada k úspěšnému dokončení projektu a zdůraznil extrémní úsilí společnosti Narada vynakládané v oblasti technologií, výzkumu a inovací produktů.

Chen Bo, generální ředitel společnosti Narada, poděkoval čínskému velvyslanectví v Německu za podporu projektu a spolupráci partnerů projektu. Ve svém projevu uvedl: „Tento projekt PCR skladování energie s frekvenční regulací je symbolem transformace a vývoje nového podnikání společnosti Narada. Toto velkokapacitní bateriové úložiště (BESS) je prvním investičním a provozním projektem společnosti Narada na zámořském trhu. Společnost Narada využije této příležitosti k urychlení podpory a zavádění skladování energie v Evropě a na globálním trhu."

Během inaugurační slavnosti promluvili také technický generální ředitel společnosti Mitnetsz Dr. Schweer a Dr. Rico Wojanowski, zakladatel společnosti Upside. Domnívají se, že jejich spolupráce se společností Narada byla velmi úspěšná, a jsou přesvědčeni, že řešení poskytovaná společností Narada budou vést k další spolupráci v budoucnu.

Následně hosté navštívili místo projektu, kde uviděli bezpečnost systému, jeho provoz a design připojený k síti. Společnosti EDF, ENEL a další zákazníci a zástupci společnosti ALABC vysoce ocenili technologii a kvalitu společnosti Narada.

Maximální kapacita ukládání energie počáteční konstrukční kapacity projektu PCR skladování energie s frekvenční regulací společnosti Narada může dosáhnout 25 MWh, což na jedno nabití může poskytnout více než jeden měsíc dodávek elektrické energie pro 80 domácností. Tento projekt byl revidován a certifikován německou rozvodnou sítí a podílel se na frekvenční podpoře distribuční sítě EU. Druhá fáze projektu také zahájila výstavbu.

Více informací naleznete na webových stránkách http://en.naradapower.com

Zhejiang Narada Power Source Co., Ltd

+86-571-56975980