Korunka korunovaná ovocnou maskou

Praha 21. září 2018 (PROTEXT)

Hosty narozeninové oslavy přivítali majitelka salonu Korunka Jana Petráková (vlevo), první dáma české kosmetiky Olga Knoblochová a moderátor Karel Voříšek

Na první pohled bylo patrné, že figurantka má po sundání pomerančovo-citronové masky vyhlazenou, sametově hebkou pleť Praktická ukázka absolutní novinky, na místě a na míru připravené vitaminové masky, doslova zvedla přítomné dámy ze židlí Jana Petráková v šikovném zařízení během chvilky vyrobila z čerstvých jahod ryze přírodní a velice účinnou masku. Karel Voříšek ji prý vyzkouší, až bude mít čas si pohovět První tuzemská vizážistka Olga Knoblochová stála u zrodu make-upu. S Karlem Voříškem si notovali v tom, že člověka nejvíc krášlí přirozený úsměv

Neslibují zázraky. Dbají však na to, aby se o klientky a klienty postarali doslova od hlavy po paty, a ti pak odcházeli spokojení s novou vizáží, odpočinutí a dobře naladění. Díky této jednoduché podnikatelské filozofii oslavil pražský kosmetický Salon Korunka již dvacet let své existence.

"Kosmetický salon je pro mě tak trochu tvrdší oříšek," zavtipkoval Karel Voříšek, který ve středu 19. září slavnostní tiskovou konferenci moderoval. Sice předeslal, že kosmetické téma mu není nejbližší, nicméně pak zasvěceně vyzpovídal majitelku Salonu Korunka Janu Petrákovou. V době, kdy kosmetické služby nabízí kdekdo a nově vzniklé salony mívají jepičí život, je firma s dvacetiletou tradicí, rozšiřující se klientelou a stálou adresou spíš příjemnou raritou. Jana Petráková vidí úspěšnost Korunky i v tom, že důsledně sleduje nejnovější světové trendy v péči o pleť i celé tělo, a ty pak mezi prvními zavádí u nás. "Příklady budiž formování postavy a odstraňování projevů celulitidy pomocí ultrazvuku. Stejně tak anti-agingové procedury na principu radiofrekvence, které nahradí běžnou kosmetiku, jsou mnohem efektivnější a výsledky jsou vidět delší dobu," dodává Jana Petráková.

"Za 20 let existence se Salon Korunka vyprofiloval jako špičkové kosmetické pracoviště s vysoce kvalifikovaným personálem a osobním přístupem ke každému klientovi," ocenila bývalá dlouholetá předsedkyně Unie kosmetiček Olga Knoblochová, která byla čestným hostem slavnostní akce v pražské restauraci Giardino. Součástí byla i prezentace absolutní novinky, kterou kosmetický Salon Korunka nabízí jako první u nás. Jedná se o vitaminovou masku, jež se ve speciálním přístroji připravuje z čerstvého ovoce s přídavkem kolagenu, kyseliny hyaluronové a dalších bioaktivních látek.

Kontakt:

Markéta Vavřinová

Salon Korunka

tel.: 222 518 919, 604 743 316

www.salon-korunka.cz

Klíčová slova ČR-styl-kosmetika-Salon Korunka

Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl