Maďarský pas se připojuje k nejsilnějším v Evropě

Montreal 14. září 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

The Passport Index je světovou autoritou v globální klasifikaci pasů v reálném čase

Maďarský pas se připojuje k seznamu nejsilnějších evropských cestovních pasů s bezvízovým skóre 163 - před Kyprem, Maltou a Bulharskem.

Od ledna 2018 se situace pro maďarský pas stala pozoruhodně optimistickou, protože zajišťuje zrušení víz z Angoly, Austrálie, Ázerbájdžánu, Beninu, Etiopie, Lesothského království, Myanmaru, Rwandy, Uzbekistánu a Vietnamu. Podle společnosti The Passport Index získalo Maďarsko díky bezvízovému přístupu do 163 zemí čtvrtou nejsilnější klasifikaci na světě, vedle Švýcarska, Spojeného království, Belgie a Rakouska.

The Passport Index, zmocněný kanadským finančním poradním orgánem, společností Arton Capital, sleduje účinnost světových pasů v reálném čase.

"Je to velký pozitivní krok pro všechny současné i budoucí občany Maďarska, pokud jde o lepší mobilitu a globální svobodu," řekl Armand Arton, zakladatel a prezident společnosti Arton Capital.

Maďarsko, jako jedna z nejstarších zemí Evropy, se může pochlubit bohatým kulturním dědictvím, které překlenuje propast mezi jeho evropským šarmem a historickým sovětským vlivem. Maďarsko je již dlouhou dobu známé jako první země komunistického bloku, která otevřela své hranice se západní Evropou. Nyní je vyhlášené pro své jedinečné farmářské trhy, nespočetné termální prameny a výtečné nákupní a stravovací zážitky. Tento starodávný národ s téměř 10 miliony obyvatel si konečně vykoupil svou pozici na mapě jako výjimečné místo k životu a zajímavá destinace, kterou je třeba navštívit.

O The Passport Index

The Passport Index, zmocněný společností Arton Capital, je světovou autoritou v odvětví globální klasifikace pasů v reálném čase. Vlády celého světa prostřednictvím The Passport Index sledují a zvyšují sílu svých pasů. The Passport Index je nejuznávanější a nejdůvěryhodnější službou s více než 15 miliony shlédnutí. Uživatelé se baví ve fascinujícím světě cestovních pasů, zkoumají jejich design, porovnávají je vedle sebe a zkoumají, jak zlepšit své skóre globální mobility.

Dotazy médií

Mr. Rupert Wright

Ashbright

rw@ashbright.com