Vaše liga spouští nový web a začíná franšízu ve Varšavě

Praha 13. září 2018 (PROTEXT)

Největší amatérská liga v České republice ve squashi, badmintonu, tenisu, ping-pongu a beach-volejbalu vstupuje do nové fáze svého vývoje. Na začátku srpna spustila nový web www.vaseliga.cz, který ji umožní nejen lepší fungování v ČR, ale také šíření do zahraničí. První franšízu otevře na jaře 2019 ve Varšavě a další země budou následovat.

VAŠI LIGU založil Tomáš Reinbergr v roce 2007 ještě při studiu a dnes má tento originální sportovní systém necelých 2000 hráčů po celé republice. Liga řeší hráčům především potřebu získat nové soupeře. Každý hráč získá 4 vyrovnané soupeře za měsíc a je na něm, kdy a kde s nimi odehraje zápasy. Výsledky zapíše na web a v novém měsíci postoupí mezi lepší soupeře, nebo spadne mezi slabší. Hráči mohou využít partnerské slevy na kurty.

"Na začátku srpna 2018 jsme po 3 letech příprav spustili nový web, který přináší nový "žebříčkový" systém ligy, mobilní verzi, lepší herní statistiky a spoustu dalších uživatelských vylepšení. Navíc mám radost, že nám web pomůže rychle začínat franšízy ve velkých městech v zahraničí," řekl Tomáš Reinbergr, zakladatel a ředitel VAŠÍ LIGY.

Mezi poslání ligy patří nejen přinášet hráčům radost prostřednictvím sportu a seznamovat je mezi sebou, ale také inspirovat společnost k ekologičtějšímu, zdravějšímu a dobročinnějšímu fungování. Možná i proto byla VAŠE LIGA letos nominována do ocenění Český Goodwill, mezi firmy, kterých si lidé váží. Reinbergr dodává: "Mám velkou radost, že lidé naši snahu navíc vidí a oceňují ji."

Kontakt: Pro více informací laskavě navštivte www.vaseliga.cz nebo nás kontaktujte:

Petr Lundák

E: petr.lundak@vaseliga.cz

Klíčová slova ČR-kondice-sporty-internet-Vaše liga

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl