Za nákup chytré omítky – chytré hodinky – berete?

Praha 9. září 2018 (PROTEXT)

Využijte jedinečné nabídky pro stavitele a vybírejte a nakupujte fasádu s chytrým bonusem. Při nákupu 10 ks kbelíků (300 kg) chytrých pastovitých omítek v termínu od 9.9. do 10.10. nakupující získá chytré náramkové hodinky limitované edice.

Prodejní akce je časově omezená, na rozdíl od nadčasové kvality chytrých omítek Weber.

Co to je chytrá omítka?

Pastovitá omítka s jedinečnými vlastnostmi díky moderním technologiím, které zaručují, aby byla omítka stále čistá, pevná a dlouhodobě krásná a pro investora bezproblémová. Díky použití chytrých omítek se mnohonásobně snižuje riziko tzv. „zelenání fasád“. Chytré omítky se vyrábí v široké paletě barevných odstínů!

Chytré akční omítky Weber:

weberpas extraclean active: samočisticí úprava, fotokatalytický efekt, dýchá

weberpas aquaBalance: stále suchá a čistá, živé a neblednoucí barvy, s vlákny, proto pevná a odolná

weberpas extraClean: odpuzuje vodu a nečistoty, obsahuje ochranné kapsle proti řasám, v tradičních oblíbených odstínech

Do akce se započítává pouze nákup jednoho typu omítky, jedné barvy, a jedné zrnitosti na jedno závozové místo. Sledujte pravidla na www.chytreomitky.cz

Bližší informace o chytrých omítkách a této časově limitované akci získáte na stránkách www.chytreomitky.cz nebo www.weber-terranova.cz nebo na nebo u prodejců stavebních materiálů.

Vybírejte fasádu chytře!

ikona Akce Weber-chytré omítky-el. leták

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz

www.weber-terranova.cz

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolacích a lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Klíčová slova ČR-stavebniny-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products

Stavebnictví, bydlení a reality