Veletrh Marketing Mix – den pro lepší marketing

Praha 6. září 2018 (PROTEXT)

Marketing Mix je B2B veletrh reklamy a marketingu rozšířený o konference, přednášky a workshopy. V září opět míří do svých tradičních míst konání do Prahy - 13.9.2018 v Konferenčním centru CITY (11.ročník) a do Brna - 25.9.2018 v Interhotelu Voroněž (13. ročník).

Cílem jednodenní nízkonákladové akce je zprostředkovat kontakty mezi firmami z reklamní branže a firmami - uživateli reklamy. Cílovou skupinou návštěvníků jsou zejména marketingoví manažeři firem a odborníci z reklamní branže, také majitelé menších firem a obchodní manažeři.

Na veletrhu se představí v jednoduchých expozicích zajímaví vystavovatelé z oblasti reklamy a marketingu. Akce je navíc obohacena o odborné přednášky. Aktuálními tématy zájemce provedou uznávaní odborníci významných reklamních a marketingových společností a institucí.

Přednášky jsou rozděleny do 4 tematických bloků:

- Konference Digistrategie - Online Marketing 2018 - Reklama 5.0 - postdigitální fáze, videomarketing, maximalizace pozornosti v online prostředí, zkušenosti z digitální kampaně prezidentského kandidáta, jak vytvořit firemní digitální redakci a videostudio, obsah podporuje prodej, 10 sociálních sítí, které znáte...

- Úspěšný web - pro ty, kdo uvažují o tvorbě nového webu. Rady a tipy přednášejících ušetří komplikace, chyby i peníze. Získáte web, který prodává.

- Mix trendů a novinek - návštěvníci obou veletrhů mají jako bonus možnost navštívit zajímavé přednášky z oblasti reklamy a marketingu - např. segmentace zákazníků, marketingová automatizace, hmyzí event, jak na plánování signmakingu, event v marketingovém mixu, tepelné čerpadlo = sexy produkt, jak TEDxPragueWomen oslovuje silou příběhu, databáze kontaktů pomocí chatbota a další.

- Grafický design aktuálně - co by měl vědět váš grafik, brandcloud, novinky z polygrafické produkce...

Návštěva veletrhu je chytrou volbou pro každého marketingového manažera - za půl dne zde získá přehled o novinkách, inspiraci, nápady, odnese si řadu kontaktů a usnadní si přípravu marketingových plánů a rozpočtů pro rok 2019.

Marketing Mix je jediným podzimním veletrhem reklamy a marketingu v Česku. Klade větší důraz na digitální formu marketingu a souběžné konferenční programy. Osvědčilo se konat ho na dvou místech s malým odstupem - v Praze s regionálním zacílením pro oblast Čech a v Brně pro Moravu, Vysočinu a částečně i Slovensko.

Pořadatelem je výstavnická společnost Omnis Olomouc specializující se na pořádání převážně odborných veletrhů a působící v tomto oboru již 27 let.

Pro získání podrobnějších informací sledujte www.omnis.cz, www.marketing-mix.cz a také Facebook.

Kontakt:

Ing. Daniela Nevtípilová

manažerka veletrhů

Omnis Olomouc a.s.

Horní lán 10a, 779 00 Olomouc

tel.: 608 968 158, 588 881 432

www.omnis.cz

Klíčová slova ČR-reklama-služby-trh-marketing-firmy-Omnis Olomouc

Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl