BIOSPAIN 2018 přivádí účastníky do hlavní země biotechnologií v Evropě

Madrid 5. září 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Španělská asociace pro bioprůmysl (The Spanish Bioindustry Association) (ASEBIO) a regionální vláda Andalusie oznámily smlouvu o spolupráci, ve které jmenují Sevillu místem konání devátého veletrhu BIOSPAIN, který je pořádán každé dva roky. Ve dnech 25. až 27. září 2018 se stane výstavní a kongresové centrum FIBES místem konání veletrhu BIOSPAIN, fóra pro výměnu znalostí, nápadů a zkušeností všech, kteří něco znamenají v sektoru biotechnologií. Akce se stane přední platformou, která posílí mezinárodní pozici biotechnologií ze Španělska.

V roce 2016 akce BIOSPAIN přilákala 1 750 zástupců 800 firem z 29 zemí, (28% návštěvníků bylo ze zahraničí), 233 vystavovatelů, 50 mezinárodních investorů, umožnila 49 přínosných setkání a 3 000 individuálních schůzek.

Díky těmto číslům se akce BIOSPAIN stala pátou největší světovou konferencí zaměřenou na biotechnologie, pokud jde o obchodní setkání, a nejdůležitější akcí tohoto zaměření v jedné evropské zemi. Akce má podobu obchodního veletrhu, partnerského systému, který umožňuje vzájemná setkání, a fóra pro investory, kde se mohou setkat nejdůležitější světoví investoři v oblasti biologických věd. K dnešnímu dni potvrdilo svou účast na konferenci BIOSPAIN 25 investorů ze sedmi zemí, jako například společnosti Ysios Capital Partners, Andera Capital (dříve Edmond de Rothschild), Biogeneration Ventures a Johnson & Johnson Innovation.

V letošním programu konference BIOSPAIN je kladena velká váha na biolékařskou oblast, ačkoli velká část konference se bude věnovat rovněž biotechnologiím v oblasti zemědělských produktů a průmyslu, zejména v bioekonomické oblasti. Prominentní místo budou mít rovněž diskuze o financích. Akce se zúčastní plenární řečník Philippe Monteyne, partner společnosti Fund+. Mezi hlavními tématy, která se budou probírat na této deváté konferenci, patří : Alzheimerova choroba, pokročilé terapie, potraviny ze zemědělské produkce, biobanky, finanční programy, cirkulární ekonomika, umělá inteligence, editace genů, imunoterapie, resistence vůči antibiotikům, přesně cílená individuální léčba, apod.

Novinkou letošní konference je snaha organizátorů akce BIOSPAIN přilákat k účasti zástupce výzkumných pracovníků, akademiků a zástupců zprostředkovatelských firem zvláštní politikou registrace.

Z průzkumu pořádaném mezi účastníky po ukončení konference v roce 2016 vyplynulo, že 84,81% z nich zde našlo reálnou obchodní příležitost. Akci hodnotilo jako dobrou nebo velmi dobrou 76,92% účastníků.

Ode dneška si mohou uživatelé stáhnout aplikaci BIOSPAIN 2018 APP na prodejních místech systémů iOS a Android. Tato aplikace se snadno používá a bude poskytovat rozsáhlou podporu účastníkům v průběhu celého veletrhu. Umožní jim nezávislost, spojení s ostatními a všechny potřebné informace budou mít na svém telefonu vždy při ruce.

Další informace:

Lucía Cecilia