Jarmark na Žižkově startuje už tuto sobotu

Praha 4. září 2018 (PROTEXT)

Jarmark startuje 8. září v prostorách Nákladového nádraží Žižkov (Terminál Žižkov)

Na Žižkově se nově otevře velký jarmark - prodejci nabídnou sběratelské kousky, elektroniku, oblečení nebo drogerii.

Návštěvníky tedy čeká také klasická "burza", na kterém můžou výhodně sehnat nezbytnosti do domácnosti i něco pro radost. Na své si přijdou i sběratelé - například známek, starožitností nebo mincí. Na jarmarku nebude chybět ani občerstvení, pro návštěvníky budou otevřeny například stánky s hamburgery a pivem. Jarmark startuje už tuto sobotu 8. září v prostorách Nákladového nádraží Žižkov (Terminál Žižkov). Trhy budou otevřené pravidelně od 7 do 17 hodin každý víkend, v sobotu i neděli.

"Na jarmarku uvítáme nejen kupující, ale i prodejce. Pokud máte doma něco, co byste chtěli v prodeji nabídnout - stačí na jarmark přijít, zaregistrovat se u pořadatelů a můžete rovnou prodávat," říká organizátor trhů Pavel Halada. "První jarmark je pro prodejce zdarma. Můžou si tedy přijít vyzkoušet, jaké to je a jestli by s námi chtěli prodávat pravidelně," dodává Halada.

Vstupné je 10 korun, děti a ZTP můžou do areálu zdarma. Návštěvníci s auty můžou využít parkoviště, vjezd je u vstupu do areálu Nákladového nádraží Žižkov z ulice Jana Želivského.

Kontakt:

e-mail: info@terminalzizkov.cz

www.terminalzizkov.cz

Facebook: https://www.facebook.com/terminalzizkov

Klíčová slova ČR-zábava-správa-trh-hobby-jarmarky-Praha

Politika, veřejná správa a soudy
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl