Na výstavě cippe2019 bude 8 kategorií zaměřených na ropu a plyn

Peking 30. srpna 2018 (PROTEXT/BusinessWire)

Očekává se, že se v Pekingu sejde 1 800 vystavovatelů z celého světa a 117 000 návštěvníků včetně více než 300 delegací potencionálních zákazníků

Ve dnech 27. až 29. března 2019 se uskuteční v novém čínském mezinárodním výstavním centru v Pekingu 19. ročník Mezinárodní čínské výstavy ropných a petrochemických technologií a vybavení (cippe2019). Výstava cippe2019 bude i tentokrát lákat světové ropné giganty, aby předvedli nejnovější vybavení a technologie profesionálním zákazníkům z celého světa a diskutovali o budoucnosti ropného a plynařského průmyslu s odborníky a podnikateli.

8 kategorií pokryje celý řetězec ropného a plynařského průmyslu

Výstava cippe2019 se zaměří na osm hlavních kategorií: ropa a petrochemické technologie a vybavení, břidlicový plyn - technologie a vybavení, technologie a vybavení pro těžbu ropy a plynu v pobřežních vodách, pobřežní inženýrství, technologie a vybavení pro těžbu zemního plynu, technologie a vybavení pro plynovody a skladování, vybavení odolné proti výbuchům a sanace půd ropných polí.

1 800 vystavovatelů včetně světových ropných gigantů

Na výstavě cippe2019 bude i tentokrát 18 mezinárodních pavilonů a 1 800 globálních společností, včetně nejvýznamnějších světových firem jako například Saudi Aramco, ExxonMobil, Rosneft, Caterpillar, National Oilwell Varco, Schlumberger, BHGE, atd. Výstavy se zúčastní rovněž největší čínské firmy jako China National Petroleum Corporation, Sinopec a CNOOC.

117 000 návštěvníků z řad profesionálů s ohromnou kupní silou

Výstava cippe2019 chce přilákat profesionály s kupním potenciálem. Mezi 117 000 návštěvníky bude více než 300 delegací zákazníků z řad vládních agentur, ropných asociací a národních ropných společností. cippe rovněž aktivně zve globální zákazníky z odvětví, která s ropou souvisí, jako je například kosmický průmysl, vojenská sféra, loďařský průmysl, elektrická energie, uhlí a námořní plavba a zajistí vystavovatelům na míru šité služby, které jim pomohou pozvat profesionální zákazníky.

Situace v průmyslovém odvětví se bude probírat na více než stovce speciálních akcí

Výstava cippe, jako globální platforma pro předvedení novinek, pravidelně každý rok pořádá téměř stovku fór na nejvyšší úrovni, technických seminářů a ukázek nových produktů. V průběhu výstavy cippe2019 proběhne ocenění novinek cippe2019 Exhibits Innovation Awards, mezinárodní summit o ropě a zemním plynu The 11th International Petroleum & Natural Gas Summit, mezinárodní konference o ropných a petrochemických technologiích 2019 International Petroleum and Petrochemical Technology Conference, konference cippe2019 Embassy (oil & gas) Promotion Conference, setkání podnikatelů cippe2019 Business Matchmaking Meeting a další. Přední představitelé vlád z domova i ze zahraničí, představitelé průmyslu, zástupci vystavovatelů, zkušení odborníci a velvyslanci se zúčastní diskuzí o vývoji průmyslu.

Zároveň výstava cippe2019 využije své výkonné mediální zdroje k propagaci špičkových technologií vystavovatelů a produktů ve světě.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51858404&lang=en

Organizační výbor výstavy cippe2019

Pro vystavovatele

Mona Wang

Tel : 86-10-58236555

Email : cippe@vip.163.com

Email : cippe@zhenweiexpo.com

nebo

Pro návštěvníky

Yolanda Zhao

Tel : 86-10-59273878

Zdroj: cippe

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Čína-energie-ropa-plyn-cippe