Vynikající výsledky studentů Nord Anglia Education u zkoušky I/GCSE za rok 2018

Hongkong 28. srpna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Nord Anglia Education (NAE), přední světový provozovatel prvotřídních škol, dnes oznámila, že 50 % jejích studentů získalo známku A* nebo A (nebo ekvivalent) ve zkoušce I/GCSE. V loňském roce to bylo 46,2 %. V rámci celé skupiny dostalo 90,2 % studentů NAE známku A* až C (nebo ekvivalent), čímž výrazně předčili britský průměr 66,9 %.

Tyto vynikající výsledky svědčí o skvělé úrovni výuky na NAE, o dobrém rámci pro zajištění kvality vyžadujícím od našich škol vysoké standardy, i o našem pozitivním přístupu k učení přizpůsobenému individuálním potřebám každého studenta.

Stručný přehled výsledků studentů Nord Anglia Education u zkoušky I/GCSE:

- V roce 2018 skládalo zkoušku I/GCSE 1 659 studentů z 31 škol Nord Anglia Education po celém světě.

- 50 % všech známek získaných u zkoušky I/GCSE studenty NAE bylo A* nebo A (nebo ekvivalent). Představuje to dvou a půl násobek britského průměru za rok 2018, který byl 20,5 %.

- Téměř 85 % našich studentů získalo pět či více známek od A* do C, a to včetně zkoušky z angličtiny a matematiky.

- 90,2 % známek našich studentů bylo v rozmezí od A* do C (nebo ekvivalent). To je o 23 % více než britský průměr 66,9 %. Je to poprvé, kdy průměr všech studentů NAE přesáhl 90 %.

- Již šestým rokem v řadě překonali studenti NAE britský průměr pro známky A* nebo A i pro známky v rozmezí A* až C.

- 18 škol dosáhlo letos nejlepších výsledků v počtu získaných známek od A* do C od doby, co se přidali ke skupině NAE.

Andrew Fitzmaurice, výkonný ředitel Nord Anglia Education, k tomu dodal: "Chtěl bych poblahopřát našim studentům k jejich vynikajícím známkám u zkoušek I/GCSE, které výrazně překonaly průměrné výsledky studentů ve Spojeném království již šestým rokem v řadě. Klademe ambiciózní cíle všem našim studentům a oni každým rokem podávají mimořádné výkony. Ještě jednou gratuluji našim studentům!"

Jak uvedl Andy Puttock, ředitel pro vzdělávání Nord Anglia Education: "Tento akademický úspěch je dokladem naší filosofie zvané ‚Buď ambiciózní', zdůrazňuje úspěch našeho individualizovaného přístupu k učení a svědčí o tvrdé práci našich studentů, zaměstnanců i škol po celém světě."

Zkoušky GCSE (General Certificate of Secondary Education) skládají studenti ve věku 14-16 let v rámci anglických národních osnov English National Curriculum. Studenti se věnují široké škále předmětů (včetně celoroční práce v hodinách) a následně skládají standardizovanou zkoušku. Zkouška IGCSE (tedy Mezinárodní GCSE) je určena studentům mimo Spojené království. Tato zkouška je obdobou standardní GCSE uznávanou britskými institucemi.

O společnosti Nord Anglia Education

Nord Anglia Education je přední světová organizace prvotřídních škol se zastoupením v 26 zemích v Severní Americe, Evropě, Číně, jihovýchodní Asii a na Blízkém východě. Našich 56 škol vzdělává celkem více než 50 000 studentů, od mateřských škol až po ukončení středního vzdělávání. Vede nás jedna sjednocující filozofie: máme ambiciózní plány pro naše školy, studenty, učitele i zaměstnance a inspirujeme každé dítě, které navštěvuje školu Nord Anglia Education, k tomu, aby dosáhlo v životě více, než si kdy představovalo, že je možné.

Každý rodič chce pro své dítě to nejlepší - a stejně tak i my. Školy Nord Anglia Education poskytují vysoce kvalitní, transformační vzdělávání a zajišťují vynikající akademické výsledky tím, že jdou za hranice tradičního učení. Naše celosvětová působnost nám umožňuje přijímat a udržovat si přední světové učitele a nabízet nezapomenutelné zážitky prostřednictvím globálních a regionálních událostí, zatímco naše příjemné vzdělávací prostředí zajišťuje, že se všichni naši studenti do školy těší.

Více informací naleznete zde: www.nordangliaeducation.com

Logo - http://photos.prnasia.com/prnh/20170228/8521701149LOGO

KONTAKT: David Bates, manažer pro komunikaci, david.bates@nordanglia.com; Pevná linka: +852 3951 1245, Mobil: +852 6013 0551

Klíčová slova Čína-školy-Nord Anglia Education