Značka Honor Play oznámila na veletrhu Gamescom vznik strategického partnerství se špičkovými tvůrci mobilních her PUBG MOBILE a Asphalt 9: Legends

Kolín nad Rýnem (Německo) 23. srpna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Specifické herní úpravy pro telefony Honor Play budou pro revoluční herní zážitky k dispozici na portálech her PUBG MOBILE a Asphalt 9: Legends společnosti Gameloft

Honor, mladá a inovativní online značka smartphonů, která určuje trendy, dnes na veletrhu video her Gamescom oznámila strategická partnerství s předními herními vývojáři PUBG Corp., Tencent a GAMELOFT a dalšími. Značka Honor spolupracuje se společnostmi PUBG MOBILE a Asphalt 9: Legends na revoluci v oblasti mobilního herního průmyslu, počínaje nebývalou rychlostí a herním výkonem telefonů Honor Play, zvýšenou grafickou kvalitou a prodlouženou životností baterie a vzrušující sérií herních zážitků.

PŘEŽIJTE HRY PUBG MOBILE S TELEFONEM HONOR PLAY

Značka Honor úzce spolupracuje s PUBG MOBILE, jedněmi z nejlepších taktických turnajových her na světě, vyvinutými společnostmi Tencent a PUBG Corp., které spoluvytvářejí úžasné herní zážitky pro fanoušky značky Honor na celém světě. Značka Honor, která v oblasti smartphonů udává trendy, je hrdá, že může představit PUBG MOBILE jako oficiálního herního partnera telefonů Honor Play, což je herní titul, který v letošním roce získal cenu SXSW Gaming Awards a má více než 10 milionů aktivních uživatelů denně po celém světě (kromě Číny). Jak PUBG MOBILE, tak i Honor spojují přátele pro vzrušující zážitky. Toto herní partnerství povznese s telefony Honor Play tuto zkušenost fanoušků značky Honor na novou úroveň.

Honor Play Announces Joint Strategic Partnerships with Top Mobile Games PUBG MOBILE and Asphalt 9: Legends at Gamescom

Tyto dvě špičkové technologie a herní značky vytvořily silný vztah k aplikaci nejnovějších herních technologií Honor na PUBG MOBILE a k celosvětovým herním kampaním smartphonu Honor Play. Značka Honor zahájila spolupráci s PUBG MOBILE z důvodu nabídky plynulejších a pohodlnějších herních zážitků a přizpůsobila herní grafický výkon podporou telefonu Honor Play, který se vyznačuje snímkovou frekvencí až 39,46[1] a stabilní frekvencí jitteru 0,21 %[2]. Očekává se, že další zařízení značky Honor budou v budoucnu spolupracovat s PUBG MOBILE.

Značka Honor a PUBG MOBILE vyzvaly během veletrhu Gamescom hráče a fanoušky k tomu, aby své dovednosti osvojili v Kolíně nad Rýnem, kde soutěžili v týmech a proti světovým hvězdným hráčům a měli možnost zažít nevídanou rychlost a výkon telefonů Honor Play. Značka Honor a PUBG MOBILE budou hostit více online turnajů a offline kampaní v západní Evropě, zemích střední a východní Evropy, v severských zemích, Asijsko-pacifické oblasti, na Středním východě, v Rusku a v Indii.

VYHRÁVEJ VE HŘE ASPHALT 9: LEGENDS S TELEFONEM HONOR PLAY

Značka Honor spolupracuje s Asphalt 9: Legends, nejoblíbenější hrou automobilových závodů na světě, která byla vytvořena společností GAMELOFT a s telefony Honor Play přináší hráčům novou úroveň jejich mobilních zážitků z automobilových závodů. Spolupráce s Asphalt 9: Legends má velký potenciál a není to poprvé, kdy se společnost Honor stala partnerem společnosti Gameloft. Po představení smartphonu Honor 5X značka Honor spolupracovala se společností Gameloft na zahájení soutěže # Asphalt8HonorCup Challenge. Při představení smartphonu Honor View 10 značka spolupracovala se společností Gameloft na zahájení soutěže Modern Combat Versus Honor International Series Esports. Oba produkty a akce byly neuvěřitelně úspěšné a byly klíčem k tomu, aby se značka Honor rozhodla spolupracovat se společností Gameloft již potřetí.

Smartphone Honor Play představuje pro mobilní hráče moment „Zelená hrám". Tato přizpůsobení pro hry dosahuje téměř úplné frekvence snímků a plynulého zážitku i při graficky intenzivní hře. Audio technologie Histen 3D nabízí hráčům ultra široké 3D zvukové pole. Tento virtuální prostorový zvuk poskytuje filmové zážitky z různých směrů, které umožňují hráčům lokalizovat nepřátele a přesně směrovat palbu. V systému PUBG MOBILE je také aktivována funkce AI 4D Smart Shock pro 30 různých scénářů vibrací a bude reagovat podle směru přibližujících se nepřátel nebo střelby a při stisknutí spouště dokonce pocítíte zpětný ráz. Smartphone Honor Play je také vybaven neuvěřitelným 6,3palcovým FullView displejem s vynikajícím poměrem stran 19,5: 9 a obrovskou baterií s kapacitou 3 750mAh, která umožňuje nejméně 4,5 hodiny hry. Hráči si mohou vychutnávat příjemnější herní vizuální zážitek a víceúlohové používání spolu s nepřetržitou zábavou (24/7).

„Zavedení telefonu Honor Play představuje významný skok v oblasti zážitků z mobilních her. Honor nenabízí jen výjimečný zážitek, spolupracujeme s vývojáři špičkových her, abychom vytvořili více zábavy pro hráče," řekl George Zhao, prezident značky Honor. „Honor Play je pro mobilní hráče a naše partnery okamžikem Zelená hrám."

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

[1] Na základě laboratorních zkoušek značky Honor.

[2] Na základě laboratorních zkoušek značky Honor.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/733425/honor_play.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/733426/Honor_Play_2.jpg

KONTAKT: Gong Siqi, gongsiqi@huawei.com, +86-186-2003-1448

Klíčová slova Německo-komunikace-elektronika-zábava-hry-Honor